manco Odesláno 29. září 2015 Odesláno 29. září 2015 (upraveno) jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, zase som sa nieco naucil... takze to dam dnes von, skontrolujem a necham pri radiatore a rano si teda musim privstat a zmerat vstup, pre istotu... odkaz od polovicky: ta ci pana,konare dobri ludze... Upraveno 29. září 2015 uživatelem manco Citovat
manco Odesláno 30. září 2015 Odesláno 30. září 2015 Zdravim, este ma napadlo, ako moze RJ zistit nefunkcny display, ved signal je zaslany, ale spätnu väzbu nema, teda predpokladam... V kazdom pripade som to vcera vybral von, trosku precistil a rano to islo naspät. V noci to necham vonku a uvidime zajtra... Citovat
ferinko2 Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 No ako s tým kúrením? Ešte stále problém? Citovat
manco Odesláno 19. říjen 2015 Odesláno 19. říjen 2015 Zdravim, v chladne dni to islo, manzelka sa nestazovala. Vyhrate bude, ked to bude fungovat aj v mrazoch. Zatial diky, potom sa pripadne ozvem. Citovat
manco Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Tak som tu s tym zas... Dnes rano som isiel ja, tak mozme popisat spravanie. Bolo cca -1C, ovladac bol zivy, aj reagoval na otacanie regulatora, ale ventilator bol stale na minilanych otackach. Ostatne prvky regulacie, ako zmena smeru prudenia, vyhrievanie zadneho skla, vsetko prcovalo spravne. Takze? ventilator K.O. ? mam ho cez vikend vyoperovat? Citovat
ferinko2 Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 No to je pokrok,mám to chápať tak,že vyčistenie konektora displeja pomohlo? Vyoperovať ho môžeš,má riadiacu jednotku,ktorá dostáva signál z RJ klimatizéra (od toho kolečka) (tenké kábliky) a ten je cca 0-5V,ten signál riadi otáčky ventilátora. Nie je to síce jednosmerné ale pulzujúce napätie,ale tebe je to v podstate jedno....pri otáčaní kolečkom,by sa malo meniť.Ak sa meniť bude je regulátor ventilátora v čudu,ak nie tak ešte nejaký zádrhel v RJ klimatizéra (tam kde je to kolečko a displej) Citovat
manco Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 O.K. dufam, ze sa ku tomu dostanem, ale je to v zaujme manzelky, lebo ona s tym jazdi. Este som niekde davno cital, ze uhliky robievaju problem. Ci ? To by nebolo zavisle od teploty? Citovat
manco Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 Tak dnes som isiel rano ja, vonku cca -3. Display reagoval, pridaval aj uberal ako som navolil. Ventilator bolo pocut na nizkych otackach, ako by aj mal snahu sa rozbehnut, ale nic, iba pomalicky tocil a neofukoval. Tak to musim rozobrat, ci chcem, alebo nie. Citovat
manco Odesláno 24. listopad 2015 Odesláno 24. listopad 2015 problem je, ze na to nejazdim, alebo je teplo ked idem a vtedy to funguje. A tento tyzden mam "sluzbu" ja a nastali vsetky podmienky, aby to neslo, tak som to videl nazivo... Citovat
manco Odesláno 30. listopad 2015 Odesláno 30. listopad 2015 Zdravim, dostal som sa ku tomu cez vikend, vycistil som motor ventilatora, namazal, zapojil spät. Motor bol plny uhlikoveho prachu... Tak ak opät nastanu "priaznive" podmienky, tak o otestujem. Zatial dakujem Ferinko2 a Marko306 za velku pomoc... Citovat
manco Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Tak dnes, pri +5 stupnoch mi zena opät hlasila problem. Auto nefukalo, nekurilo, nic... Na ovladaci sa parametre menili (teplota, pocet listov na vrtulke), ale realne to nefungovalo... Mi napadlo, ak by bol problem v regulatore umiestnenom vo ventilatore, pomocne ventilatory by reagovali na povely z RJ ? Ak totiz nereaguju, usudzujem, ze problem by mohol byt v RJ... Ci? Citovat
ferinko2 Odesláno 2. prosinec 2015 Odesláno 2. prosinec 2015 Pomocné ventilátory fungujú len na podporu klímy-chladenia,RJ ich nedovolí zapnúť pri vonkajšej teplote pod 10°C Citovat
manco Odesláno 4. prosinec 2015 Odesláno 4. prosinec 2015 vecer som sa s tym snazil hrat, vonku 3 stupne. Tie pomocne sa rozbehli, ked som nastavil cca 3/4 rozsahu otacok. Mal som pri sebe bohuzial iba obycajny merak, na ktorm som nameral cca 4,3V pri plnom rozsahu a tato hodnota sa umerne znizovala pri uberani otacok. Meral som to na signalnom vstupe do RJ ventilatora. Ked som tento vstup pripojil, na svorkach sa mi hned zjavilo cca 14V. Co mozem z tohoto predpokladat? Viem tuto jednotku zohnat aj samostatne, alebo inak, pouziva PSA rovnaky typ ventilatora aj pri P407, P307, alebo C4 C5 ? Citovat
manco Odesláno 5. prosinec 2015 Odesláno 5. prosinec 2015 Zdravim, ak je to mozne, chcem poprosit niekoho ochotneho, kto by mi vedel odfotit podrobne plosak riadiacej jednotky ventilacie. Potrebujem vidiet, ako su rozmiestnene "svaby". Mam kvoli tomu odstavene bohuzial auto... DAKUJEM!!! Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. prosinec 2015 Odesláno 6. prosinec 2015 Manco, vymen hlavni ventilator a mas po problemu. Jinak panel klimy podsvicuji dve zarovky bezpaticove 1,2W Citovat
manco Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 hej, len ja som "odpisal" ten panel, pri kontrole studenych spojov mi upadol "svab" a neviem ako bol otoceny, takze ho neviem pripajkovat spät. Ventilatory mi isli vsetky, vzdy rovnakou rychlostou. Spolu sa rozbehli, po par sekundach spolu zastali. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.