Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedna 3.0 V6 automat sedan restyl nám tu stojí za barákem, bohužel vypadá dost žalostně (dával jsem fotky do Opuštěných pežotů v Pokecu). 1.8 jsem zkoušel v bazaru, když jsem 406ku vybíral, ale bohužel jsem jí neměl moc možnost protáhnout, svez jsem se jen kolem komína.

Odesláno

kluci koukal jse, že je psaný olej pro tento motor 5w40. Nikde jsem nenašel štítek od výměny oleje, tak nevím zda dát 5w40 nebo radši 10w40 ??! najeto 190tis.

Odesláno

Já tam dávám 5w40 (najeto asi 130 tisíc), ale mezi výměnou litr dolívám, takže další tam dám už 10w40.

Odesláno

5W40 je sice drazsi nez 10W40 ale dal jsem ho tam protoze ho tam daval i predchozi majitel a nebudu delat vyplach motoru kvuli zmene oleje...

Odesláno

ne ? :)  Takže když se tam dávalo 5W40 můžu klidně přejít na 10W40 ? Motoru to neuškodí ?

Odesláno

Ne, proč by mělo? Vždyť se stejně jedná o prakticky totéž v A3/B3, oboje plně aditivované, detergentní, podstatnější rozdíly jsou v kvalitě různých výrobců než v tomhle...

Odesláno

Dávám zásadně Total Quartz. Ok díky za info snad to využije i Štěpán :)

Odesláno

Taky dávám Total Quartz 10W-40, už dlouho, je to za pěkné peníze rovnou u nosu a 10W-40 do našeho podnebí stačí víc než bohatě, zvlášť s tím, jak poslední dobou zima nebyla prakticky vůbec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...