S@jmon Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 Zdravím, vím že to je v několika vláknech ale neviděl sem tam kde je umístěn přijímač když u světla střešního ten trojúhleníček nemám poradí někdo kde to hledat ? Citovat
Guest servisman Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Asi někoho klame podpis kde máš napsáno prodáno, Citovat
S@jmon Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 to doufám že neé já sem od minulýho tejdne koupil další naftovou ale furt to nemám vyřízený appírově tak ještě to sem nepotvrzuju auto jinak mám to rok 2000 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 tam uz bude radiove - bud je problem v klicku - baterie, rozladenenebo v pojistce Citovat
S@jmon Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 já právě co sem vyčet že by mi někde mělo blikat světýlko o.O ale fakt nemám tucha kde nikde nic nebliká o.O nebo kde hledat tu jednotku toho dálkovýho Citovat
Guest servisman Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Krabička bude někde pod palubkou. Citovat
S@jmon Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 tak zítra se kouknu protože mám klíček na kterým sou ty 2 tlačítka, ale nevím prostě zda to je funkční nebo třeba odpojený Citovat
Guest servisman Odesláno 15. prosinec 2014 Odesláno 15. prosinec 2014 Proměř baterku v klíčku , mne kdysy taky něšel centrál vyměnil baterku a ta byla druhý den ko ,protože tam byl ulomen kousek plastu a pak se baterka v klíči zkratovala,po opravě pak fungoval jak měl, ale pak jsem si dal stejně jiný DO . Citovat
S@jmon Odesláno 15. prosinec 2014 Autor Odesláno 15. prosinec 2014 (upraveno) jasné no on ten klíč je úplně v hajzlu ty mikrospínače sou vymačkaný bez spínání :/ a asi do něj teklo když tam nebyly tlačítka takže je celej takovej na pikaču a jakej sis do toho kupoval já právě co sem se byl ještě ptát u známýho co dělá tydle klíče tak prej se to už nevyplatí bych dal 500 za opravu + nový spínače a krytky a kupa dalších hovadinek.. tak přemejšlím že koupím za 5tistovku co sem našel dálkáč jen nevím kde je ta jednotka na kterou to napíchnout pak Upraveno 15. prosinec 2014 uživatelem S@jmon Citovat
Kluci z Paky Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 To hledat nemusíš. Vysleduj si kabely centrálu, jak ti jdou do předních dveří, napíchni se na ně, proměř, co je na koncáky a co je na motorek a pak dle schematu zapojení nové jednotky dálky to zapoj na tyto kabely..... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. duben 2015 Odesláno 6. duben 2015 skusim se zeptat - manzelka basni o saxu (P106) model kolem roku 1996 podle VIN zjisteno ze nema DO central podle schemat sem zjistil ze by tam mohlo jit infra - ktere ale neni moc prakticke - popripade vymenit z novejsiho modelu za radiovej ?je to slozite (mysleno vymenou konektoru) nebo konektory pasuji ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.