Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No len by som chcel zohnať firmu, ktorá vie toto urobiť, či je to možné urobiť, a či niekto má skúsenosti s mojím problémom, či prípadne niekto nevie, kde by sa dali tie plastové nové paraboly zohnať lacnejšie, ako kúpiť celý svetlomet....nechcel som tu vyvolávať konflikty...

Odesláno

Anotheríku, zosmiešňuješ sa tu Ty... o. i. parabola je priebeh funkcie y=x na druhú.....nie je to priestorový útvar, ale či pri anténach, či svetelných zariadeniach sa tak laicky nazývajú 3-rozmerné telesá za prijímačmi alebo žiaričmi, ktoré usmerňujú prijímané alebo vysielané elmg žiarenie požadovaným smerom....že si nevedel, že za xenónovou výbojkou aj v ako to Ty nazývaš projektor je tiež takéto teleso, ja nemôžem....v každom prípade som žiadal o pomoc
ľudí, ktorí to vedia

Odesláno

Ešte nemáš dosť fifíku? Teraz to vyzerá ako že si každú chvíľu niečo doštuduješ a tresneš to tu. Za šošovkou nie je parabola tvrď si čo chceš, je tam priestorový útvar, ktorý vznikne rotáciou elipsy tak ako tvoja laická parabola vznikne rotáciou paraboly. Ale hlavne že ti svieti.

Odesláno

Another chováš sa ako hlupák, prepáč, si pozri toto vlákno dozadu a zistíš, že tí, čo videli "prpojektor" rozobratý, tak vedeli o čom píšem a aj zareagovali, bohužial 90 percent príspevkov je tu o Tvojich zbytočne produkovaných prešľapoch...pritom stačí reagovať iba na vlákna, kde viem poradiť :papa

Odesláno

P.S. skutočne sa už na to vykašli, keby tam bol rotačný elipsoid pokrytý zvnútra elmg nepriepustnou vrstvou, tak máš pre autom tmu ;) skutočne to nechaj tak...raď tam kde vieš poradiť, ináč som prekvapený, lebo si sa mi tu zdal celkom k veci chlapík

Odesláno

Vidím, že sa tomu venuješ.....a možno zistíš, že v či takých alebo onakých typoch svetlometov nie sú ani paraboly, ani rotačné elipsoidy...matematické pojmy a hlavne významy....nič to nemení na situácii, ktorú som opísal na začiatku, mám trošku opálené PARABOLY (nie matematický pojem) a vidím, že už aj Ty si pochopil, o čo mi ide, niektorí, ktorí to poznajú pochopili od začiatku, a iba som chcel zistiť, či tí, ktorí to zistili pri čistení šošoviek, či to nejako riešili opravou, či prípadne tie plastové PARABOLY je možné niekde kúpiť. No a ak každý problém Anotherovi treba dva dni vysveľovať, tak s pánom bohom...no ale čo...prežijem...veď je náš...a hlavne že sa ozve :-)))))))))))

Odesláno

No len by som chcel zohnať firmu, ktorá vie toto urobiť, či je to možné urobiť, a či niekto má skúsenosti s mojím problémom, či prípadne niekto nevie, kde by sa dali tie plastové nové paraboly zohnať lacnejšie, ako kúpiť celý svetlomet....nechcel som tu vyvolávať konflikty...

No pri tej výmene názorov ti uniklo toto.

http://www.peugeot-club.com/topic/98252-paraboly-xenon/?p=1631613

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...