Kloub Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 zdravim mám problém s ranním startem. když je motor studený tak dlouho trva než chytne cca 20 sekund,poté začne škytat a nakonec chytne ale jakmile trochu přidám plyn tak chcípne, když ho nechám chvilku zahřát tak je to ok.... při zahřátém motoru nic nepozoruji- otáčky se nehoupou, chytá na brnk. cca 1 mesíc zpět je nové čidlo teploty motoru- dříve byl opačný problém špatně chytal teplý a houpaly se otáčky, cca 1 rok zpět je nový krokový motorek. máte nějaké rady? díky Citovat
radim.1008 Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 Já mám radu k označení motoru, to je NFZ. I když vím, že je pouhý překlik v názvu. Jak jsou na tom svíčky a kabely? Co čidlo otáček? Citovat
juraj4522 Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 skus pozriet cely zapalovaci system a este by som skusil pozriet zelene cidlo teploty Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.