JigSaw Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Zdravim vas mam problem s riadenim nakolko mi ide tazko volant a kolesa sa nevracaju do priameho smeru .. nema s tym niekto skusenosti ? Loziska na tlmicoch aj servo cerpadlo som us vymenil a nepomohlo .. chvilku to islo normalne a potom zasa nie .. dakujem za kazdu odpoved Citovat
krtek 2 Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 menil si aj misky na tlmicoch?neboli prehrdzavene? Citovat
JigSaw Odesláno 9. prosinec 2014 Autor Odesláno 9. prosinec 2014 Nie tie boli v poriadku len lozisko s ulozenim som menil Citovat
krtek 2 Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 a tie spodne misky boli pogumovane?(misky pod loziskom) lebo mne sa stalo ze tam bola pretlacena guma na nich a potom mi nove lozisko drhlo o tu pogumovanu misku Citovat
JigSaw Odesláno 9. prosinec 2014 Autor Odesláno 9. prosinec 2014 Pfu no to neviem us presne . Ale to by islo stale asi lahsie ako teraz za jazdy mam obcas problem otocit volantom. Nemoze to skor byt nieco so servom alebo s tym regulacnym ventilom ? Citovat
krtek 2 Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 a pridanie plynu(zvysenie otaciek motora) nepomaha k zlepseniu ucinosti serva? Citovat
JigSaw Odesláno 9. prosinec 2014 Autor Odesláno 9. prosinec 2014 Skusal som nic to nerobi .. skusal som to aj na starom aj na novom serve . Olej netecie ani nic remenica tiez nova Citovat
Midloch Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Křížový kardánek na řídící tyči jsi kontroloval? Jsou tam dva, jeden je u pedálů a druhý je zvenku u napojení tyče na převodku řízení. Citovat
JigSaw Odesláno 9. prosinec 2014 Autor Odesláno 9. prosinec 2014 Pod pedalmi som pozeral zvonka nie Citovat
JigSaw Odesláno 10. prosinec 2014 Autor Odesláno 10. prosinec 2014 Dneska som pozeral aj ten zvonka prestriekal namazal.. a zasa nic .. asi ostava us len cele riadenie vymenit .. Citovat
krtek 2 Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 popis to blizsie ako sa to prejavuje ked parkujes ide lahsie tachsie? za jazdy sa to zlepsi ,nezlepsi ? zhorsi? Citovat
JigSaw Odesláno 10. prosinec 2014 Autor Odesláno 10. prosinec 2014 Nema ziaden rozdiel ani pri parkovani ani pri 130.. asi stvrt otacky lahko a potom mam pocit ako keby som tlacil volant cez niaku hrcu alebo ako to mam povedat .. potom zas kusok ide lahko . Ked ho pustim vytoceny tak sa mozem vozit dookola .. 2 krat sa to rozbehlo vzdy po dazdi ked boli velke kaluze neviem ci to mohlo mat vplyv na to niako .. manzety na tiahlach su v poriadku . Parkovanie a chodenie do zakrut je utprenie . Citovat
edo172 Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 A keď si mal auto zdvihnute (predne kolesa vo vzduchu)tak sa toći s volantom lahko? Citovat
JigSaw Odesláno 11. prosinec 2014 Autor Odesláno 11. prosinec 2014 Sice som mal len jednu stranu zdvihnutu ale islo tazko aj tak Citovat
edo172 Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 skus zdvihnuť predok a potom točiť volantom,malo by sa pekne lahko dať toćiť Citovat
JigSaw Odesláno 11. prosinec 2014 Autor Odesláno 11. prosinec 2014 Ano manzety su cele nepotrhane Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.