jarmyl Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Ahoj Řeším teď spojkový pedál. Už před časem jsem zkoumal, proč pedál zabírá až od půlky. Zjistil jsem, že sklouzává plastový klobouček (nebo jak to nazvat)z čepu na pedálu. celé to jde tak nějak nakřivo, ale spojka vypne. Když ten klobouček nacvaknu, je to dobrý tak 2 dny, pak to zas sklouzne. Přichytil jsem to stahovacím páskem, ale po čase prasknul. A teď dotazy: Ten klobouček je jen nacvaknutý, nebo tam má být nějaké jištění? Nejspíš bude třeba vyměnit ten klobouček - dá se sehnat zvlášť, nebo jen s celým válcem? Dík za odpovědi. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Pokud se podíváš na obr tak vně oka je takové zajištění, nemáš to ulomené ? Citovat
jarmyl Odesláno 9. prosinec 2014 Autor Odesláno 9. prosinec 2014 Něco tam je, ale to mi sedne jen ke kraji čepu, dál to nejde. Můžete to někdo vyfotit, jak to vypadá dobře nasazené? Citovat
ferinko2 Odesláno 9. prosinec 2014 Odesláno 9. prosinec 2014 Na tom čape máš puzdro,ktoré patrí do oka,ty to máš mimo. Citovat
jarmyl Odesláno 10. prosinec 2014 Autor Odesláno 10. prosinec 2014 ferinko: jaké myslíš pouzdro? Vyfotil jsem to zblízka, když je to nacvaklý. Jsou tam asi zobáčky a mají zacvaknout do drážky v čepu.Ty moje už jsou asi obroušené a neudrží to na místě. Nepatří tam ještě něco? Citovat
Guest servisman Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 Nešlo by tam nějak napasovat segrovku ? Citovat
jarmyl Odesláno 10. prosinec 2014 Autor Odesláno 10. prosinec 2014 (upraveno) Asi ne, ten plast je dost natěsno .. Edit: ještě jsem pohledal a už se to tu řešilo http://www.peugeot-club.com/topic/81177-pedal-spojkyál-spojky/?p=1307491 Kluci píšou, že tam segrovka jde, tak to vyzkoušim. Upraveno 11. prosinec 2014 uživatelem jarmyl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.