destiny Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Kopak z Vás používá k telefonování zadara software SKYPE?? Pokud by mi někdo chtěl zavolat, moje jméno na SKYPE je: jaroslav_stembera Těším se na slyšenou Citovat
Guest DD Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Ja to mel nainstalovany, ale smazal jsem to, pac jsem to nepouzival Citovat
destiny Odesláno 26. říjen 2005 Autor Odesláno 26. říjen 2005 No, pochopitelně pokud si neměl nikoho, komu bys zavolal, tak se nedivím Ale jinak je to super, používám to už asi rok a paráda. Když jsem byl na Miami, tak jsem telefonoval každý den úplně bez problémů domů a stálo mě to jen paušál v hotelu za připojení k internetu. Bylo to perfektně čistý, jak když volám z normálního telefonu tady po Praze Citovat
Petano Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Ja to mam taky a volal jsem pritelkyni do malajsie na mobil za 1,5kc/min !!! Ty ceny jsou supr akorat cesky mobilni operatori sou strasny. Nicmene je lepsi volat pres skype nez treba s Oksarty mimo oskara ze? Citovat
Hics Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 A proc ses teda cece na Skype v jednom kuse offline?:D:D Citovat
Guest Ondra Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 jj, skype je dobrej, mi si z toho udelali firemni telefonovani v ramci pobocek v CR akorat me stve, ze obcas i to doma nestiha adslko (512ka, bez FUPu a agregace), hazi to kazdy druhy slovo.... ale jinak slusnej soft, jediny, co mi na nem vadi, ze nejdou grupovat kontakty do skupin.... Citovat
Guest DD Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Nezapomente si teda vsici nainstalovat update , pac je tam naka strasna security dira .. vice na zive.cz Citovat
mirek-ji Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 taky používám, už více než rok a naprostá spokojenost. Citovat
Dydzej Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Taky tak telefonuju, je to OK, i SkypeOut - mel bleskovou aktivaci a funguje v pohode. Citovat
Gotrek Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Používám doma i v práci. I když v práci je to občas za trest kvůli pomalé lince. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.