zori29 Odesláno 26. listopad 2014 Odesláno 26. listopad 2014 Zdravim aku máte bateriu v P206 sw 2,0 hdi 66 kw ? aky rozmer tam vojde a aký startovaci prud mate na takejto baterie. Na bateriu je taky umelohmotny kastlik, čiže velmi velku bateriu tam nedam, čiže budem musiet tam dat presný rozmer. Bolo by dobre keby tam vošla bateria 72 Ah so startovacim prudom 680A ale to asi nebude možne, či? Dakujem za rady Citovat
Guest maniaksoft Odesláno 26. listopad 2014 Odesláno 26. listopad 2014 Se asi nevejde - http://www.pneu-kvalitne.cz/kofigurator-autobaterii/ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 26. listopad 2014 Odesláno 26. listopad 2014 (upraveno) mas asi jen jednu moznostvezmi metr a zmer MAX rozmery- s temito rozmery zajdi do prodejny ktera se bateriema zabyva (OBI, Tesco, Kaufland vynechej)podle rozmeru dokazou zjistit jaka baterie by se dam dokazala nacpat - nekteri vyrobci totiz maji ruzne velke obaly pri stejne kapacite na moste to rovnou vyskousej popripade ji muzes na miste vymenit za "mensi" ja taky dokazal narvat 72Ah baterii do Favorita Ecotronic - jen se tam strkala jak jezek v kleci Upraveno 26. listopad 2014 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
zori29 Odesláno 27. listopad 2014 Autor Odesláno 27. listopad 2014 asi to tak budem musieť urobiť ako napísal Havlicek.Lukas, nič iné mi neostáva )) Citovat
Schreek Odesláno 27. listopad 2014 Odesláno 27. listopad 2014 Fakt chodíte kupovat baterku do Obi? 72 Ah jsem v 206ce měl, krásně se tam vešla... Byt Tebou koupím ji v např. Kelly a kdyby ses ještě předtím stal řádnym členem klubu, můžeš využít klubové slevy a i členstvím furt pár stovek ušetřís Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 27. listopad 2014 Odesláno 27. listopad 2014 jo jednou sem byl v OBI - bylo nejbliz se tam dostat pesky kvuli kompletne KO baterii Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 28. listopad 2014 Odesláno 28. listopad 2014 a kdyby ses ještě předtím stal řádnym členem klubu, můžeš využít klubové slevy a i členstvím furt pár stovek ušetřís nejakej kolinak s radnym clenstvim kterej by mi v keline baterii zakoupil ?? uz tyden ty prvni starty nezni presvedcive Citovat
marecikRC Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Chlapi, mohol by niekto tu uviest cenu celeho krytu na bateriu kolko stoji. Dakujem Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 pokud je to na vuz v podpisu (s VIN cislem) tak cena 160 Kc Citovat
marecikRC Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 A to je cely uzatvaratelny box alebo len vrchna cast? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 ono podle VIN cisla muzou existovat 2 verzeja poslal cenu tohoto Citovat
marecikRC Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 (upraveno) mne je potrebny ten co prikladam na obrazku, niesom si isty ci to je on, pretoze momentalne tam nemam ziadny, a ide zima, tak chcem baterku zatvorit do toho krytu, pride mi take onicom ju nemam v kryte ... Upraveno 1. prosinec 2014 uživatelem marecikRC Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 (upraveno) tak tenhle kryt spodni cast 824 Kc vicko 341Kc tech 160 kc v predchozim prispevku asi bude jen nejaky kobercovy deklik nasazeny na baterii Upraveno 1. prosinec 2014 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
marecikRC Odesláno 1. prosinec 2014 Odesláno 1. prosinec 2014 Super, to je to co hladam. Dakujem Lukas ;-) Citovat
marecikRC Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 (upraveno) Dnes som bol v Peugeote, pytal som sa na ten box na bateriu a sefko v oddeleni dielov mi zabil ze 76eur som myslel ze odpadnem .... ako je mozne, ze v ceskych korunach je to nejak 2100;-Kc ja som myslel ze ceny su jednotne .... Upraveno 2. prosinec 2014 uživatelem marecikRC Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 blbe - v CZ korunach to je 1100box + dekl Citovat
marecikRC Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 ozzy56 - to je jedno, ale jedna sa o to, ze v eurach je to raz tolko, tak nechapem Lukas - ja som to v ceskych korunach len zmenil z tych 76eur co mi povedal v Peugeote Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 jo tak ja myslel ze si tu cenu spocital z tech cen co sem daval Citovat
marecikRC Odesláno 2. prosinec 2014 Odesláno 2. prosinec 2014 nie nie tak najlepsie riesenie bude to kupit za ceske, len najst este dobru dusu, ktora by mi to poslala Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.