Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim aku máte bateriu v P206 sw 2,0 hdi 66 kw ? aky rozmer tam vojde a aký startovaci prud mate na takejto baterie.

Na bateriu je taky umelohmotny kastlik, čiže velmi velku bateriu tam nedam, čiže budem musiet tam dat presný rozmer. Bolo by dobre keby tam vošla bateria 72 Ah so startovacim prudom 680A ale to asi nebude možne, či? Dakujem za rady :)

Odesláno (upraveno)

mas asi jen jednu moznost
vezmi metr a zmer MAX rozmery- s temito rozmery zajdi do prodejny ktera se bateriema zabyva (OBI, Tesco, Kaufland vynechej)
podle rozmeru dokazou zjistit jaka baterie by se dam dokazala nacpat - nekteri vyrobci totiz maji ruzne velke obaly pri stejne kapacite

na moste to rovnou vyskousej popripade ji muzes na miste vymenit za "mensi"

ja taky dokazal narvat 72Ah baterii do Favorita Ecotronic - jen se tam strkala jak jezek v kleci

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Fakt chodíte kupovat baterku do Obi? 72 Ah jsem v 206ce měl, krásně se tam vešla... Byt Tebou koupím ji v např. Kelly a kdyby ses ještě předtím stal řádnym členem klubu, můžeš využít klubové slevy a i členstvím furt pár stovek ušetřís ;)

Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk

Odesláno

a kdyby ses ještě předtím stal řádnym členem klubu, můžeš využít klubové slevy a i členstvím furt pár stovek ušetřís

nejakej kolinak s radnym clenstvim kterej by mi v keline baterii zakoupil ?? uz tyden ty prvni starty nezni presvedcive

Odesláno (upraveno)

mne je potrebny ten co prikladam na obrazku, niesom si isty ci to je on, pretoze momentalne tam nemam ziadny, a ide zima, tak chcem baterku zatvorit do toho krytu, pride mi take onicom ju nemam v kryte ...

post-34229-0-08101400-1417444224_thumb.j

Upraveno uživatelem marecikRC
Odesláno (upraveno)

Dnes som bol v Peugeote, pytal som sa na ten box na bateriu a sefko v oddeleni dielov mi zabil ze 76eur  :mrk  :myslim   som myslel ze odpadnem .... :bojim   ako je mozne, ze v ceskych korunach je to nejak 2100;-Kc  :myslim ja som myslel ze ceny su jednotne .... :(

Upraveno uživatelem marecikRC

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...