pavlos1112 Odesláno 12. listopad 2014 Odesláno 12. listopad 2014 Prosím jak opravit zrcátko.nekdo mi ho nasilně vyvrátil a ted chodi hodně lehce je tam nějaký kloub nebo pružina? děkuji za rady Citovat
marko306 Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 Na vrakovisku zoženieš zrkadlo komplet do 10€. Je tam pružina a aretačné výbežky. Možno ti vyskočila iba pružina, ale to iba tipujem. Zväčša sa to neoplatí opravovať. Citovat
pavlos1112 Odesláno 15. listopad 2014 Autor Odesláno 15. listopad 2014 a jak ho rozeberu. nikde tam nevidím nějaký šroubek.prosim Citovat
myšut Odesláno 15. listopad 2014 Odesláno 15. listopad 2014 je to obzvlášť debilní nálisek z plastů,budeš rád ,že to aspoň z části nezničíš při demontu . Mě to též lítalo po vytočení nějakým chytrákem. Je to jobě eště horší ,jak se dostat do palubky. Záleží na tobě.Vyřešil jsem to cestou nejjednodušího odporu,chytil jsem tělo k madlu -obě plast krz ,dlouhým tenkým pidi šroubkem krz,Estetika tím tolik neutrpěla ,bylo to zapuštěné,levé zrcátko jsem nikdy nesklápěl ,tam mi to bylo jedno. Když se podíváš na druhý zrcátko a stav opotřebení sklápění -toho pantu ,budeš souhlasit s příspěvkem výše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.