Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mam 206 1.4i 1999 a dneska cestou domu se mi stala divna vec. Auto ma poloosy na vymenu, ktere jsou pripravene a o vikendu pujdou na auto. Jel sem sem klasicky domu a v temer pravouhle zatacce doleva mi z niceho nic jakoby povolilo rizeni a auto zacalo strasne plavat. To rizeni bylo jako by najednou vic zabral posilovac nebo nevim, najednou to bylo strasne jednoduchy a slo to snad jenom malickem.. a to sem jel nejakejch 40. Normalne mam ve volantu vetsi odpor. Auto potom na chvilku ani nezatacelo a prislo mi, jako bych sankoval. Ve volantu nebyl zadnej odpor a drzel natocene a nez se to chytlo, tak tam byla mrtva zona. Potom mi jeste prokluzovala dvojka. Tohle se mi jeste nikdy nestalo. Kdyz sem pak zastavil, dal plnej rejd na obe strany a pak zase jel, tak uz to bylo v "poradku". Ale volant byl jeste nejakou dobu strasne lehkej na otaceni a jeste jednou mi to tak povolilo v dalsi levotocivy zatacce. Netusi nekdo? Nejsou to jenom ty poloosy? Neukamenujte me tu prosim, nejsem zadnej mechanik. Dekuju za kazdou radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...