daveunit34 Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Ahoj, mam 206 1.4i 1999 a dneska cestou domu se mi stala divna vec. Auto ma poloosy na vymenu, ktere jsou pripravene a o vikendu pujdou na auto. Jel sem sem klasicky domu a v temer pravouhle zatacce doleva mi z niceho nic jakoby povolilo rizeni a auto zacalo strasne plavat. To rizeni bylo jako by najednou vic zabral posilovac nebo nevim, najednou to bylo strasne jednoduchy a slo to snad jenom malickem.. a to sem jel nejakejch 40. Normalne mam ve volantu vetsi odpor. Auto potom na chvilku ani nezatacelo a prislo mi, jako bych sankoval. Ve volantu nebyl zadnej odpor a drzel natocene a nez se to chytlo, tak tam byla mrtva zona. Potom mi jeste prokluzovala dvojka. Tohle se mi jeste nikdy nestalo. Kdyz sem pak zastavil, dal plnej rejd na obe strany a pak zase jel, tak uz to bylo v "poradku". Ale volant byl jeste nejakou dobu strasne lehkej na otaceni a jeste jednou mi to tak povolilo v dalsi levotocivy zatacce. Netusi nekdo? Nejsou to jenom ty poloosy? Neukamenujte me tu prosim, nejsem zadnej mechanik. Dekuju za kazdou radu. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2014 Odesláno 10. listopad 2014 Nebylo namrzlo?? I když nemyslím, ale nevim jak je u vás. To by to vysvětlovalo Citovat
daveunit34 Odesláno 10. listopad 2014 Autor Odesláno 10. listopad 2014 Ne ne to bych poznal a uz vubec bych tou zatackou nejel tak rychle. Hlavne tady je nejakejch 10 nad nulou... :/ Citovat
ChouLu Odesláno 18. listopad 2014 Odesláno 18. listopad 2014 Podívej se do nádržky na kapalinu posilovače... a zatoč několikrát volantem až do mezních poloh, zřejmě je tam vzduch... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.