Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 (upraveno) zdravím pánové, po instalaci nového softu a po instalaci cz a po nastaveni v mirascriptu mi začalo hučet v rádiu jako by větrák, hučí to i po vypnutí a zamknutí auta. Nevíte co by to mohlo být? Díky za rady, jsem zoufalý a bojím se aby mi to do rána nevybilo baterku Upraveno 7. listopad 2014 uživatelem RomsEvil Citovat
merlin99 Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 (upraveno) Zeby ventilator vzadu rádia? Upraveno 7. listopad 2014 uživatelem merlin99 Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Zeby ventilator vzadu rádia? no vypadá to tak, ale proc se nevypne? Citovat
Schreek Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Máš JBL? Odesláno z telefonu za pomocí Tapatalk Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 JBL je vylepseny audiosystem - zesilovac subwoofer a lepsi repro pod mrizkama Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 JBL je vylepseny audiosystem - zesilovac subwoofer a lepsi repro pod mrizkama Tak to nevím mám auto teprve týden a jsem ve fázi objevování, myslím ale, že před instalací sw 8.11 to nedělalo. Pak jsem tam dal cz a pak jsem to ladil přes mirascripts, tak jestli jsem to nemohl někde v tom mirascriptu zapnout nebo něco Citovat
Schreek Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Tak zkus tu RT4 vyresetovat do továrního nastavení... Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Tak zkus tu RT4 vyresetovat do továrního nastavení... A to se dělá jak? A nebudu muset potom na diagnostiku kvuli VIN v radiu a nezablokuju to? Jsem jak blb že? ale o tomto nic nevím tak se raději stokrát zeptám, každopádně díky za pomoc ;-) Citovat
Schreek Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 No měl si se ptát před tím než sis hrál s mirascriptem Myslím, že v menu je někde tovární reset... Pokud nepomůže tak přehrát firmware pokud vím, tak poslední je 8.30 nebo 8.32 ale na ten není čeština Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 No měl si se ptát před tím než sis hrál s mirascriptem Myslím, že v menu je někde tovární reset... Pokud nepomůže tak přehrát firmware pokud vím, tak poslední je 8.30 nebo 8.32 ale na ten není čeština no to začalo dělat po upgradu firmware z původního7.0.1 na 8.11, pak jsem nahrál 8.20 a dělá to pořád mirascript jsem prošel několikrát kolem dokola a na nic jsem nepřišel, nastavoval jsem to s manuálem k mirascriptu v ruce Citovat
Schreek Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Hučí to v rádiu nebo v reprácích? Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 (upraveno) Hučí to v rádiu nebo v reprácích? V rádiu, zní to jako větrák, i po vytažení klíčku se zapalování a po zamknutí auta taky. (seděl jsem uvnitř ani se nehnul, abych nespustil alarm a čekal asi deset minut a nepřestalo to ) Upraveno 7. listopad 2014 uživatelem RomsEvil Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 RT4 by mela mit uz HDD neni mozne ze si mirascriptem neco domrvil a jednotka se snazi stale neco "ulozit" Citovat
Schreek Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 No ještě zkusit odpojit rt4 od proudu, třeba se jen něcp seklo... Citovat
merlin99 Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 Znova spravit upgrade fw a uvidis... Citovat
Návštěvník Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 RT4 by mela mit uz HDD neni mozne ze si mirascriptem neco domrvil a jednotka se snazi stale neco "ulozit" jo mám hdd, ale myslím že by to restart přes dark vypnul, protože kdž to restartuju tak to na chvíli přestane hučet než zase naběhne systém. Zkusím vypnout baterku a uvidím Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. listopad 2014 Odesláno 7. listopad 2014 ja bych mozna vyndal cele radio z vozui baterii a autoradia a potom to skusil znovu nemusis se bat VIN cislo ani PIN kod to po tobe fakt nebude pozadovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.