Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

hučení v radiu rt4

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

zdravím pánové, po instalaci nového softu a po instalaci cz a po nastaveni v mirascriptu mi začalo hučet v rádiu jako by větrák, hučí to i po vypnutí a zamknutí auta. Nevíte co by to mohlo být? Díky za rady, jsem zoufalý a bojím se aby mi to do rána nevybilo baterku :(

Upraveno uživatelem RomsEvil
Odesláno

Zeby ventilator vzadu rádia? :)

no vypadá to tak, ale proc se nevypne?

Odesláno

JBL je vylepseny audiosystem - zesilovac subwoofer a lepsi repro pod mrizkama

Tak to nevím :P mám auto teprve týden a jsem ve fázi objevování, myslím ale, že před instalací sw 8.11 to nedělalo. Pak jsem tam dal cz a pak jsem to ladil přes mirascripts, tak jestli jsem to nemohl někde v tom mirascriptu zapnout nebo něco :P:(

Odesláno

Tak zkus tu RT4 vyresetovat do továrního nastavení... 

A to se dělá jak? A nebudu muset potom na diagnostiku kvuli VIN v radiu a nezablokuju to? Jsem jak blb že? ale o tomto nic nevím tak se raději stokrát zeptám, každopádně díky za pomoc ;-)

Odesláno

No měl si se ptát před tím než sis hrál s mirascriptem ;) Myslím, že v menu je někde tovární reset... Pokud nepomůže tak přehrát firmware pokud vím, tak poslední je 8.30 nebo 8.32 ale na ten není čeština

Odesláno

No měl si se ptát před tím než sis hrál s mirascriptem ;) Myslím, že v menu je někde tovární reset... Pokud nepomůže tak přehrát firmware pokud vím, tak poslední je 8.30 nebo 8.32 ale na ten není čeština

no to začalo dělat po upgradu firmware z původního7.0.1 na 8.11, pak jsem nahrál 8.20 a dělá to pořád mirascript jsem prošel několikrát kolem dokola a na nic jsem nepřišel, nastavoval jsem to s manuálem k mirascriptu v ruce :P

Odesláno (upraveno)

Hučí to v rádiu nebo v reprácích?

V rádiu, zní to jako větrák, i po vytažení klíčku se zapalování a po zamknutí auta taky. (seděl jsem uvnitř ani se nehnul, abych nespustil alarm a čekal asi deset minut a nepřestalo to :( )

Upraveno uživatelem RomsEvil
Odesláno

RT4 by mela mit uz HDD neni mozne ze si mirascriptem neco domrvil a jednotka se snazi stale neco "ulozit"

jo mám hdd, ale myslím že by to restart přes dark vypnul, protože kdž to restartuju tak to na chvíli přestane hučet než zase naběhne systém. Zkusím vypnout baterku a uvidím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...