Autoškolič Dodo Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Móóóc hezký fotečky. A móóóc se nám tam líbilo. Aměli tam móóóc dobrou bílou čokoládu. A móóóc hezky jsme si popovídali. A příště móóóc rádi dojedeme zase. Citovat
Aluška Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Pěkný fotečky, moc se mi na srazu líbilo a myslím, že mému Dodovi taky:) Škoda, že jsme museli odjet dříve. Už se těšíme na další srázek. Citovat
mirek-ji Odesláno 24. říjen 2005 Odesláno 24. říjen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: mirek-ji Tak koukám, že jsem něco propásnul :( neboj, zase neco spachame zacatkem noveho roku hlavně musím zvýšit intenzitu navštěvování sekce Srazy, at´ mi to příště neuteče Citovat
Kvasky Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 No jo srazík byl supr. Ale ten místní tuzer mě mrzí. Škoda, že jsem nezůstal ještě chvili:D:D:D Auta se mi líbily- hlavně T16!! Jako když vyjede ze salonu. Dodo máš jí pěknou, ale tož jsem říkal v sobotu:super Citovat
Kvasky Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 BTW. Taky jserm něco nafotil!!!! Ale ještě jsem se na fotečky nekouk. A momentalně nemám fo?ák po ruce tak na ně mrknu až ve středu a popř. sem neco hodím. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. říjen 2005 Odesláno 25. říjen 2005 Původně zaslal: Kvasky No jo srazík byl supr. Ale ten místní tuzer mě mrzí. Škoda, že jsem nezůstal ještě chvili:D:D:D Auta se mi líbily- hlavně T16!! Jako když vyjede ze salonu. Dodo máš jí pěknou, ale tož jsem říkal v sobotu:super Děkuju za uznání, i když já jsem majitelem jen 4 měsíce a pokračovatel údržby tohoto diamantu. Ale musím uznat, že máš taky moc hezký autíko. Citovat
Kvasky Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Tak taky slibované foto z mé strany (foceno s bleskem) Citovat
Vvitty Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 2 Kvasky: a kde je vyfoceny Tvoje auto? btw hezky fotky [upravil dne 26.10.05 Vvitty] Citovat
Kvasky Odesláno 26. říjen 2005 Odesláno 26. říjen 2005 Jsem si ho v tom spěchu ani nefofotil Asi jsem si říkal, že ho dobře znám Citovat
mk405 Odesláno 27. říjen 2005 Autor Odesláno 27. říjen 2005 jo, tak přesně takové mám ty fotky s bleskem i já, skoro každej si přijel tmavým autem a ještě ho nablejskal, aby se to špatně fotilo :D:D Citovat
Vvitty Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Původně zaslal: mk405 jo, tak přesně takové mám ty fotky s bleskem i já, skoro každej si přijel tmavým autem a ještě ho nablejskal, aby se to špatně fotilo :D:D nemas jezdit pozde, v sest jeste bylo docela dobre videt skoda, ze jsem fotak zapomel, priste... Citovat
zdek Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: mk405 jo, tak přesně takové mám ty fotky s bleskem i já, skoro každej si přijel tmavým autem a ještě ho nablejskal, aby se to špatně fotilo :D:D nemas jezdit pozde, v sest jeste bylo docela dobre videt skoda, ze jsem fotak zapomel, priste... víš, že v šest ještě visel. Citovat
Vvitty Odesláno 28. říjen 2005 Odesláno 28. říjen 2005 2zdek: stacilo zavolat v pet a prijel bych ho sundat na hasice neni vubec spoleh... btw, jak Vam to dopadlo v pondeli? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.