juraj4522 Odesláno 31. říjen 2014 Autor Odesláno 31. říjen 2014 (upraveno) ... ked das aj cislo s kamaratovho auta , tak som ti pisal , ze mas navolit rucne ecu motor , benzin , svoj model a si tam.... to sme presne tak spravily a neslo nam to moze to byt aj kvoly tomu ze on ma HDI 2.0 r.v.2000 ? dneska idem k nemu zase tak si to vsetko zapisem postup pekne po kroku a nazov diaagnostiky a aj programu a aj co nam napise Upraveno 31. říjen 2014 uživatelem juraj4522 Citovat
juraj4522 Odesláno 31. říjen 2014 Autor Odesláno 31. říjen 2014 (upraveno) takze takto nepodarilo sa nic ani z dam kodo 7457 a ani z univerzal kodom pustili sme PP2000-boly zapojene kable vsetky-kluc v polohe ako ma byt-vybraly sme model auta-zadaly sme DAM kod-pustilo nas dalej-chcely sme sa pripojit na riadiacu jednotku motora chvylku nacitavalo a nasledne :nemozno sa spojit s pocitacem a to na vsetky jednotky ako airbag,klima,.... ale zajimalo by ma preco odmieta RJ spojenie z PP2000 aj ked som dal podla vsetkeho dobry DAM kod a pouzil som aj univerzal kod tak sme pouzily univerzalnu diagnostiku na vsetky OBD cinsku kopiu autocom a to uplne pohode komunikovalo z RJ motora aj chyby ukazalo a zistil som ze nakoniec mam odpaleny potenciometer skrtiacej klapky ten som objednal druhy a motor ide zas ako ma Upraveno 31. říjen 2014 uživatelem juraj4522 Citovat
vladosr Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 si sikulka , ked to uz mas aj opravene.... odpaleny potenciometer skrtiacej klapky ten som objednal druhy a motor ide zas ako ma Citovat
juraj4522 Odesláno 31. říjen 2014 Autor Odesláno 31. říjen 2014 (upraveno) autokelly mam na skok a bol na sklade a nevies kde moze byt problem ze sa nechce riadiaca jednotka pripojit k Peugeot Planet 2000? kde moze byt chyba ? nemoze byt vadna RJ ? a cen cinsku kopiu diagnostiky Autocom to islo uplne pohode spojit Upraveno 31. říjen 2014 uživatelem juraj4522 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.