Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po výměně rozvodů nechytne.rozvody jsou nastavený dobře.v hadičkách je vidět napěněná nafta.auto při pumpovaní 3x cukne a pak už zas jen točí.neví někdo?

Guest servisman
Odesláno

Jen jsi mohl napsat Kde byl problém , aby ostatní měli jasno .

Odesláno (upraveno)

kdybych to věděl tak to sem napisu..

byla pootočená klikovka o 2 zuby..tak jak auto přijelo tak jsem označil a dal novy řemen a nic..pak jsem si všimnul že je aretace i na klikovce.tak jsem zaaretoval všechny 3 a dal řemen a jde to..ale je mi teda divný že to auto přijelo se špatně nastavenejma rozvodama..:D

Upraveno uživatelem fopikk
Odesláno

kdybych to věděl tak to sem napisu..

byla pootočená klikovka o 2 zuby..tak jak auto přijelo tak jsem označil a dal novy řemen a nic..pak jsem si všimnul že je aretace i na klikovce.tak jsem zaaretoval všechny 3 a dal řemen a jde to..ale je mi teda divný že to auto přijelo se špatně nastavenejma rozvodama.. :D

když to přijelo, tak rozvody byly asi OK, nejelo to až po tvojí výměně řemenu :D ,aretace tam na něco je...

Odesláno

ano..ale ja si to se starym remenem oznaacil jak to bylo,ze je tam aretace jsem si vsiml az dyl ale nez jsem to sundal tak jsem si to oznacil a po vymene me znaceni sedelo takze uz to muselo byt predtim spatne..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...