HonzaRez Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Zdar, čtu to tady jako zajímavou fíčurku, ale možná blbá otázka: co když mám zamčenou zpátečku? Citovat
Guest ph56 Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Tak nám Přéma řekni co to stojí, čí výrobek instaluješ atd., nějaký podrobnosti, prosím. Citovat
oddie Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Ne že bych chtěl kazit Přemovi kšefty, ale nezávislé topení je nezávislé topení Citovat
Přema Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 No to ano nezavislé je nezávislé..o tom žádná.... Ph56: Si nečetl moje stránky? Jasně že instaluji........ Citovat
elton Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Dnes jsem byl rád za dálkový start. Z okna nastartoval, vyvenčil pesu a auto odmražené vyhřáté. Citovat
Guest ph56 Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 jo četl, ale neuvádíš co to je za výrobek abych si mohl něco nastudovat já stejně z Liberce do Krnova kvůli tomu nepojedu, když si to budu montovat udělám si to sám... Citovat
Guest ph56 Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 No asi proto že jsme na diskuzním foru...? Ale jestli je to nejaky velky tajemstvi tak ok Citovat
Přema Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Je to dálkový start který montuji a funguje v několika autech....stačí ??? Citovat
Guest ph56 Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 (upraveno) Hele vím co je to know how, dělám ve vývoji, ale tohle mi přijde malinko přehnaný Ale dobrý, něco si koupím, díky za další zbytečné vlákno Téma vyřešeno, prosím lock. Upraveno 30. říjen 2014 uživatelem ph56 Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Vždyť to tam píše 3500 Kč ale jestli je to materiál+prace nebo jen prace to nevyctu.... Citovat
pajas502 Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Na netu je toho mraky npř:http://www.jweb.cz/modul%20dalkoveho%20startu.html nebo MAGICAR a spousta dalších. Dřív jsem dělal centraly a alarmy do aut a v dálkovym startu se to moc neliší ( aspoň podle mě ), tak proč ty tajnosti ??? ale budiž Citovat
ChouLu Odesláno 30. říjen 2014 Odesláno 30. říjen 2014 Pánové.. prostě Přema něco používá, má s tím zkušenosti a když nechce říct co, tak nemá důvod to říkat... To je jak kdyby jste chtěli po Coca Cole recept na ten jejich zázračnej stejnojmenej žblebt na povolování šroubu... brixtr ohodnotil 1 Citovat
Guest ph56 Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 (upraveno) jojo, dal to do cituji "několika" aut, takže je jasný že jakýkoli zveřejnění "citlivejch" informací by odvedlo ty další tisíce zákazníků co čekaj u vrat do garáže jinam Chtěl jsem se pobavit na téma spolehlivosti a mouchy atd. těchle levnějších zařízení, protože nemám chuť kupovat Magicar za sedmičku, ale fakt jsem netušil že informace "výrobek ****'n'**** od fy. www.nasereme-soucastky-na-hromadu-a-funguje-to.com je dobrej, funguje, ja ho lidem montuju" je na úrovni strategickejch plánů automobilek na příštích 10 let Upraveno 31. říjen 2014 uživatelem ph56 Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 No ,taky v tom nevidím problém ,říct co tam dává...... Stejně kdo to si to neumi namontovat tak k němu zajede.... Ale jakej to ma smysl?auto nastartujes,běží naprázdno 10minut před barakem aby se rozmrazili skla.... No nevím jestli je to pro motor OK? Všude se doporučuje nastartovat a jet opatrnou jízdou bez vytáčení a zahrát..... Citovat
Přema Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 jojo, dal to do cituji "několika" aut, takže je jasný že jakýkoli zveřejnění "citlivejch" informací by odvedlo ty další tisíce zákazníků co čekaj u vrat do garáže jinam Chtěl jsem se pobavit na téma spolehlivosti a mouchy atd. těchle levnějších zařízení, protože nemám chuť kupovat Magicar za sedmičku, ale fakt jsem netušil že informace "výrobek ****'n'**** od fy. www.nasereme-soucastky-na-hromadu-a-funguje-to.com je dobrej, funguje, ja ho lidem montuju" je na úrovni strategickejch plánů automobilek na příštích 10 let :potlesk máš ještě něco na srdci ? Citovat
punkac Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 (upraveno) jojo, dal to do cituji "několika" aut, takže je jasný že jakýkoli zveřejnění "citlivejch" informací by odvedlo ty další tisíce zákazníků co čekaj u vrat do garáže jinam Chtěl jsem se pobavit na téma spolehlivosti a mouchy atd. těchle levnějších zařízení, protože nemám chuť kupovat Magicar za sedmičku, ale fakt jsem netušil že informace "výrobek ****'n'**** od fy. www.nasereme-soucastky-na-hromadu-a-funguje-to.com je dobrej, funguje, ja ho lidem montuju" je na úrovni strategickejch plánů automobilek na příštích 10 let No tak tady je jádro pudla, magicar za sedmičku nechceš, tak se vykašli na firmu www.nasereme-soucastky-na-hromadu-a-funguje-to.com a začni tady http://www.gme.cz/elektronicke-soucastky-komponenty seženeš tam úplně všechno a tvoje firma www.seremesidohuby.sk bude mít jistojistě před garáží fronty spokojených zákazníků :D:D Děláš přeci ve vývoji, tak vyvíjej. Začni pěkně konceptem, pak zbastli nějakou tu DPS s odpůrky.... Jo na ebay.com maj prej levný programátory EEPROM, kdybys měl zájem, většinou se bez toho neobejdeš, ns GME to mají taky, ale z ebáje to budeš mít levněší No ,taky v tom nevidím problém ,říct co tam dává...... Stejně kdo to si to neumi namontovat tak k němu zajede.... Ale jakej to ma smysl?auto nastartujes,běží naprázdno 10minut před barakem aby se rozmrazili skla.... No nevím jestli je to pro motor OK? Všude se doporučuje nastartovat a jet opatrnou jízdou bez vytáčení a zahrát..... Ty jak se někde šustne, že by někde něco mohlo být jenom o trošičku levnější, tak se tam hned zjevíš Sice tu věc nepotřebuji, ale je dobrá, protože je zadax PS: V Náchodě na náměstí teďka prodávají akcie Babičina údolí za 100Kč kus, kup a vyděláš Nebo aspoň kastróóóly od Vietví..... Jinak se doporučuje normální jízda okolo 2000-2500 otáček, ono to prý lépe maže. Upraveno 31. říjen 2014 uživatelem punkac Citovat
Guest ph56 Odesláno 31. říjen 2014 Odesláno 31. říjen 2014 punkac: milý brachu, nevím jak ty, ale stavbou různých těch 2x200W zesilovačů a podobných hraček jsem se od zabýval od poloviny 90. let, tak mi povyprávěj o tom sraní si do huby... pokud teda jseš zázračnej absolvent humanitnícho oboru kterej si doma oživoval obvůdky tak se předem omlouvám, ale tak nějak to nepovažuju za pravděpodobný... Jinak na závěr týhle komedie bych chtěl říct, že ten kdo je schopen vzít do ruky voltmetr a má iq vyšší než houpací kůň a přečte si Šolim, já a tranzistory, si samozřejmě ten dálkáč nebo alarm do auta dobastlit dovede, takže ty snahy o "utajování" jsou vážně legrační. Asi jako když si parta "zasvěcenců" na základce přepisovala text Lambády a ostatním ho nechtěli dát Čau. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.