klakson23 Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Zdravím všechny, někde jsem tady četl na foru, něco o orosených světlech, ale už to nemohu najít podle nadpisů témat. Dneska jsem si všimnul, že i já mám už orosené světa zevnitř a chci se zeptat, zda to teda někdo nějak vyřešil? Reklamace? No a abych nezakládal další nové téma, tak mám orosenou i prosklenou střechu Máte na tu střechu taky nějakou fintu? díky :-) Citovat
MJSytic Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 No jestli to má výrobce ošetřené v manuálu, jako u 308, tak jsou zamlžená světla úplně normální jev teď na podzim Viz: "Za určitých meteorologických podmínek (nízká teplota, velká vlhkost) se může vnitřní strana krycích skel světlometů a světel zamlžit, což je normální jev. Kondenzace zmizí několik minut po rozsvícení světel." Jinak na panoramu asi nepomůže nic jiného, než odsunout roletu a nechat vyschnout. Máš v autě prostě moc vlhko - nech přes noc pootevřené okénko (pokud to jde a neparkuješ venku) Citovat
skuci Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 to jsem možná řešil dokonce já... no odvezl jsem to do servisu a prakticky mi řekli to co je uvedeno v manuálu... překontrolovali krytky a vše ok, ale mě se mlžily a mlží, dnes jsem si toho zrovna večer všimnul jen na vrchní části, takže to nijak nebraní kuželu světla Citovat
ChouLu Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Jestli seti mlží panorama zevnitř, tak pust klímu ať ti vzduch vysuší Citovat
klakson23 Odesláno 29. říjen 2014 Autor Odesláno 29. říjen 2014 No byl jsem na garančce (60.000 km červenec 2014) a nechal jsem si i vyčistit klimu, tak snad mění automaticky kabinový filtr, nebo se pletu? Citovat
Ajdamek Odesláno 29. říjen 2014 Odesláno 29. říjen 2014 Jeste ze nemaj z tom manualu napsany, ze pri velkych destich do toho muze prset. Se mi svetla u zadnyho auta nerosily, teda pokud jsem neztratil krytku. Kamaradkce huste teklo do novyho Ayga, po desti u spolujezde rybnik, kdyz to chtela to 3ti reklamaci vratit, tak ji rekli, ze to nebrani v uzivani auta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.