Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

někde jsem tady četl na foru, něco o orosených světlech, ale už to nemohu najít podle nadpisů témat. Dneska jsem si všimnul, že i já mám už orosené světa zevnitř a chci se zeptat, zda to teda někdo nějak vyřešil? Reklamace? No a abych nezakládal další nové téma, tak mám orosenou i prosklenou střechu :) Máte na tu střechu taky nějakou fintu? díky :-)

Odesláno

No jestli to má výrobce ošetřené v manuálu, jako u 308, tak jsou zamlžená světla úplně normální jev teď na podzim ;) Viz:

"Za určitých meteorologických podmínek

(nízká teplota, velká vlhkost)
se může vnitřní strana krycích
skel světlometů a světel zamlžit,
což je normální jev. Kondenzace
zmizí několik minut po rozsvícení
světel."

Jinak na panoramu asi nepomůže nic jiného, než odsunout roletu a nechat vyschnout. Máš v autě prostě moc vlhko - nech přes noc pootevřené okénko (pokud to jde a neparkuješ venku) :myslim
Odesláno

to jsem možná řešil dokonce já... no odvezl jsem to do servisu a prakticky mi řekli to co je uvedeno v manuálu... překontrolovali krytky a vše ok, ale mě se mlžily a mlží, dnes jsem si toho zrovna večer všimnul jen na vrchní části, takže to nijak nebraní kuželu světla

Odesláno

Jeste ze nemaj z tom manualu napsany, ze pri velkych destich do toho muze prset. Se mi svetla u zadnyho auta nerosily, teda pokud jsem neztratil krytku.

Kamaradkce huste teklo do novyho Ayga, po desti u spolujezde rybnik, kdyz to chtela to 3ti reklamaci vratit, tak ji rekli, ze to nebrani v uzivani auta :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...