Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám jednu otázečku ohledně set top boxu

chtěl bych dát nový a mám jeden typ,koukal jsem po internetu a našel jen dva kusy,docela síla co za to chtěji,není tady mezi náma někdo ,od O2 ,jestli by se nedal sehnat levněji?

Jedná se mi o tento typ 

set-top-box ip4.tv evo4-t

díky za reakce

Odesláno

jj,to je hodně od O2 ,chtěl bych to 2x a pokud možno nový,vim,že je to uzkoprofilový zboží ,ale todle je docela drahý

na tom bazoši je mi to nějaký divný,ten bude asi hodně zajetej,na obrázku teda nic moc,ale díky,zkusim ho kontaktovat a zjistit víc

dík :)

Odesláno

Mám jednu otázečku ohledně set top boxu

chtěl bych dát nový a mám jeden typ,koukal jsem po internetu a našel jen dva kusy,docela síla co za to chtěji,není tady mezi náma někdo ,od O2 ,jestli by se nedal sehnat levněji?

Jedná se mi o tento typ 

set-top-box ip4.tv evo4-t

díky za reakce

no jestli to chceš na tv od o2,tak by to mělo jít tak že ti o2 účtuje 89 Kč měsíčně viz tady (je to až někde dole na tom odkazu):

http://www.o2.cz/osobni/tv/

Odesláno (upraveno)

no já jedu už nějakejch 20 let na paušál,2x Tv, internet, dva mobily,takže si myslim,že bych to jen vyměnil :myslim

a kabelovku mi instalovali někdy před 3 lety

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

O2 jsou akční,jen pokud jsi novej zákazník...to ti dají všechno za korunu.Ale přesto bych je zkusil,jako,že mi to nefunguje a že tu službu teda rušim a oni se nějak vyjádřej...za pokus nic nedáš.Koupit za plnou cenu to můžeš vždycky.

Odesláno

no,asi takle,dráždit je zrovna nechci,jsem s nima spokojenej,mám i ruzný slevy a zase tak moc neplatim,když vidim co od nich všechno mám

je mi to jasný,byla by to jedna varianta jak od nich dostat něco, a koupit za plnou cenu,to určitě ne,to to ještě mužu mít jak dlouho chci,zas tak moc na  to nechvátám,klidně si počkám,jestli se někde něco neobjeví

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...