Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím, mám mám problém. Z ničeho nic jsem přišel o výkon a při jízdě je slyšet syčení jakoby ventilátor. Hledáním jsem objevil, že ze zadní strany motoru pod dělící rovinou jsou takové dvě trubky(součást motoru-nevím jak to popsat) a ty jsou od oleje. Motor 1,6 hdi máte s tím někdo zkušenost? Na kolik vyjde oprava? Děkuji

PS: hadice od turba jsem prošel a jsou ok vrtulka turba vypadá taky neponičená není ani volná

Upraveno uživatelem Riwer
Odesláno

Zatím nevím. Bylo podezření na FAP. Nechal jsem ho chemickou cestou vyčistit, výkon se o něco zvedl, ale stále je pod normálem (předtím než to začalo podfukovat) a syčí to stále. V pondělí bude další kolo..... Tak snad už na to hoši přijdou....

Odesláno

Zatím nevím. Bylo podezření na FAP. Nechal jsem ho chemickou cestou vyčistit, výkon se o něco zvedl, ale stále je pod normálem (předtím než to začalo podfukovat) a syčí to stále. V pondělí bude další kolo..... Tak snad už na to hoši přijdou....

dosli na to?  

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...