Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

co tady to DNS neměly by tam být nějaký adresy od poskytovatele?post-2701-0-24118700-1446658302_thumb.pn

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno (upraveno)

Luki, mám dejme tomu deset zařízení, vždy se všichni vidí ve vnitřní síti (přístup na wifi tiskárnu, naska, sdílený složky mezi kompy, ovládání VLC přes mobil.... Ale jen některý pcčka nebo mobily se dostanou na net, různě se toto mění někdy jdou všechny, někdy nejde nic, někdy půlka z nich (tyx zařízení se mění, ale na potvoru nejvíc nejde zrovna lenky pc či její iphone, mě to nejde jen málokdy

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno

Ano, proto potrebuji vedet co jsem psal :) pokud nebude pingat tak je problem v MK, zrejme v nejaky route, vyjimce atd.. pokud bude pingat,tak jen spatne nastavene DNS :) 

Odesláno

OFFTOPIC: Nejdřív mě vyděsilo, že máš 10 zařízení, ale pak jsem začal počítat zařízení s vlastní IP u mě:

3x notebook

4x tablet

2x mobil

2x TV

1x IP kamera

2x NAS

1x tiskárna

2x Access Point

1x IP modul ovládání relátek

1x zabezpečovačka

1x 24 portový gigový switch 3Com s managementem

1x mikrotik

Asi se půjdu nad sebou zamyslet...

Odesláno

Luki: až to vypadne, zkusím tvůj postup

Péťa

1xTV

1x Nas

4x mobil

2x notec

1x iPad

24x switch

1x RB mikrotik

1x wifi tiskárna

4x PC

1x raspberry pi2

Odesláno

Tvůj poskytovatel má evidentně problém s DNSkama :( nemá žádné záložní.. nastavil jsem ti googlovský a restartoval MK, aby si zařízení načetli nové a mělo by ti to šlapat :) 

Odesláno

jj, teď to jede... jinak bridge a virtual wifiny jsi nezakazoval a vůbec vnitřní nastavení sítě taky ne, že ? ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...