Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau.

Mam dotaz? 
neco me drcni v kastliku pred spolujezdcem a zadni plato! Nevite nekdo po cem jit? kdyz prejizdim nerovnosti docela me to vadi!!! :)

Peugeot 406 new model

Guest servisman
Odesláno

Ale drnčí ,občas zbytečnosti co vozím s sebou ,když někomu jdu dělat auto. Zadní plato se dá podlepit mechovkou či molitanem co se používá jako těsnění okolo oken dveří v domácnosti. Nezkoumal jsem co máš za kastli,  ale já zadní plato u braeka zacvaknu ,takže se nehne. Co  drnčí v kastlíku , stačí se podívat do kastlíku či za kastlík u spolujezdce dole se jen vyndají 3 příchytky a kryt, Třeba tam je něco volného.

Nejsem si jist zda už něco podobného s plasty se tu neřešilo. Jedna rada na závěr přidej si hlasitost u rádia :) .

Odesláno

takze kastlik se da vyndat? 
tam bych se podival jde to stama obcas neco ve dverich ale to semi nechce rozdelavat:(
mam sedan.....zkusim to necim podlepit a uvidim

Odesláno

jj precetl jsem si to ale ani jendo co si myslim ja nevrze neskripe me....:(
ja to kazdopadne o vykendu prolezu a mrknu naten stredovej tunel....a na sedacky,jelikoz v tapecu jako kdyz to pomlatim tak jde slyset ze neco tam nekde je ale co:(

Odesláno

Dvere - muze tam byt upadla narazeci prichytka vyplne volnejsi tahla zamku ....
Ale treba i volny mech.stahovani okna.
Docela protivne je kdyz auto zmokne tak vrze tesnici guma kolem dveri ....
Tezke na dalku radit to chce videt a poslechnout si.

Odesláno (upraveno)

Vezmi pomocníka a zkoušej to za jízdy. Jezděte jeden kousek dokola, kde to zaručeně drnčí, např na rozbitém parkovišti.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

kdyz jsem dal volant do jine polohy tak to bylo dobry 
ale co by tam mohlo drncet pr nizkych otackach to zavrni a pak je klid ale pokazd ekdyz ubyram plyn:( jsem z toho nervozni uz :D

Odesláno

nee kdyz treba dojizdim do krizovatky nebo neco ? tak uberu plyn otacky padaji a jak se dostavaji nevim treba k 1000otackam tak zadrnci 

• O 4 týdny později...
Odesláno

tak jsem rozdelal plato podlepil a vse dotahl a stale neco ze zadu klepe uz nevim co by tam mohlo klepat jeste? spis rezonuje jako kdyby nevim jak to popsat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...