MotoMoto Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Radku díky moc, sice to není tak komfortní jako dřív, protože se to otevře celé od začátku bez ohledu kde zrovna jsem a také dřív to bylo nahoře i dole, ale aspoň něco, člověk nesmí být nenažraný, ještě jednou díky. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 No ono když se vlevo zvoliš forum, teda až to druhý v pořadí, tak to tam pak zustavá, přiště jdeš přimo do poslední otevřený založky Jinak zpět o urovně od mista kde jsi mužeš kliknutím na pozici v řádku nad forem - Peugeot Club → Peugeot obecně→ Pokec Citovat
MotoMoto Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Já to myslel jinak. Když jsem byl v nějakém vlákně a chtěl přejít jinam tak po rozkliknutí toho řádku jsem v tu chvíli byl v tom vlákně kde jsem byl, takže když jsem chtěl například z IT přejít do cestování v pokecu tak stačilo o řádek níž. Ale teď se zobrazí ta rychlá navigace od počátku Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Jo takhle, no v tomhle to nejde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.