Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vítejte!

Guest minimaxa

Recommended Posts

Odesláno

som z toho v prdeli... ale tak nejako si zvykneme no... ide o to ze 90% inych for ma bezny vzhlad stareho fora, hoci bezia na novych systemoch, takze ludia su zvyknuty na nejaky bezny znamy standard...

ale ako vravim, zvykneme si no...

p.s. chcel som sem smajlika vlozit, nejakeho si vybrat, nenasiel som, tak nevadi no :-) :/

Guest servisman
Odesláno

Pomalu se orientuji, ale těžce na malém pc, na mobilu nemluvě , protože mne včera odešel velký počítač :( 

Odesláno

Pomalu se orientuji, ale těžce na malém pc, na mobilu nemluvě , protože mne včera odešel velký počítač :( 

Taky jsem byl rozčarován, když jsem to pustil na EEE901 s asi 9" dyspleyem a 1024x600 rozlišením - hlavně chat byl vopruz, ale už funguje, že nový pokec je dole nad rámečkem, kde se píše -> je vidět, že kluci reagují na podněty uživatelů a snaží se

som z toho v prdeli... ale tak nejako si zvykneme no... ide o to ze 90% inych for ma bezny vzhlad stareho fora, hoci bezia na novych systemoch, takze ludia su zvyknuty na nejaky bezny znamy standard...

ale ako vravim, zvykneme si no...

p.s. chcel som sem smajlika vlozit, nejakeho si vybrat, nenasiel som, tak nevadi no :-) :/

Na to, že jsi tady před nedávnou dobou odcházel a dělal vše proti tomuto klubu si nějak moc vyskakuješ, být tebou tak mlčím a šoupu nohama

To, že se nepovedl první pokus s forem, i vám 8 s SK klubu dávám s větší části za vinu, ono dělat nějakou práci pod tlakem nevede nikdy k dobrému výsledku.

Takže u tohoto druhého, doufám, zdárného pokusu, bych poprosil konkrétně tebe, aby jsi si na nic nestěžoval a byl vůbec rád, že tě sem vedení pustilo

Takový řeči "po boji je každý generál" teď kluci opravdu potřebují. Když to srovnám s tím hnusem, co jste si vyrobili, tak je tento vzhled krásnější o 1000%

Odesláno

to punkac, radek, stibto: Mam pro vas navrh co takhle vytvorit forum jen pro nejaky vyvoleny vami vybrany..... Vite jak byste se meli dobre ?  Nikdo by vam tam nelezl, nikdo by neprudil, nelezli by vam tam kluci ze slovenska, mohli byste si navzajem pochlebovat to by bylo super ne ???

Odesláno

Agressore nestvi. To co tady predvedli kluci slovensky s tim spehem kolinskym je opravdu zarazejici a ja v tomto stojim na strane vyjadrici se vetsiny. Tudiz Marcell ma tady nyni opravdu spis soupat nohama nez neco kritizovat. A na nazory toho borce od Kolina tady uz nikdo zvedavej vetsinou neni. Presto tu oba jsou, ale orece nemuzes nekomu nakazovat, bav se s nim a bud na nej hodnej. Ja ani na jednoho nereaguju a mam klid. Tobe doporucuju to same. At si to vyrikaj a vyridej a my nemame pravo se jim do toho cpat.....

Odesláno

Jo a mas pravdu, daleko vice by mi vyhovovalo forum, kde mam kamarady a ne ze tady budou spehovat a slidit typy podobny kolinskymu nebo roztockymu. A ono jich tu bude vic, bohuzel jsem je mel oba zarazene jako blizke pratele, ale svymi skutky to zmenily a na to, jaky nazor na ne ma vetsina neberu ohled, byt ten nazor mam podobny. Myslim ze to tady opravdu neni o tom kdo je ze slovenska a kdo je odjinud. Je to o tom, co tu delali a co tu ted delaji........ Vetsinou je to jen ublizeneckej vykrik a jinak jen sledovani. Skoro se bojim jaky udani prijde na me.......

Odesláno

Tak kdyz vim co udelal marcel a byl odejit nebo odesel sam to ja nevim, tak ho teda vedeni nemelo poustet zpet ne ? Nevim co kdo spehoval ci nespehoval a jaky udani bylo ci nebylo jen vim situaci se slovakama, a neco s Petrem. A za dalsi to s tema slovakama byl takovy z casti lov na ne protoze mi to i jeden clen vedeni potvrdil ze ta situace co byla tak nebyla moc koser.

Bohuzel je toto forum verejny, a kamardy muzes mit tady alei v soukromym foru... Kazdej muze rict svuj nazor je to jeho vec.

Odesláno

Bože ešte Vás to neprešlo ? 

Je uplne jedno o kom to je, ale Punkac naozaj si nemyslim, ze mas akekolvek pravo niekomu hovoriť čo smie a čo nesmie písať ... 

Ak má vedenie niečo proti hocikomu, nech to rieši ono, má na to dostatok prostriedkov ... 

Odesláno

Osobne si myslim ze si to slovensko pohnojilo aspon u me samo. Ja puvodne chtel hlasovat pro absolutni spolupraci.......a nevim jak moc byla koser kdyz bylo referendum, spis by me zajimal ten clen vedeni. Asi je mi jasny kdo to byl......

Odesláno

Pozri, ked sa SK snažilo o samostatnosť, atď atď, bol som medzi prvými, ktorý boli naozaj proti, hoc som Slovák ... 

Absolútne, som im nedal ani 1 mm podpori ... S Marcelom som si v tej dobe písal, povedal som mu, ako sa zachovali niektorý zakladajúci členovia SK vedenia ku mne a prečo si nemyslím, že konajú "česte" a "fér"  a teda = prečo s nimi nechcem nič mať ... 

Marcel napriek tomu videl v tých "ľuďoch" viac ako ja a rozhodol sa vydať na cestu s nimi ... Napriek tomu sa správal oveľa vhodnejšie, ako väčšina z nich a do tej doby bol pomerne obľúbeným členom tohoto fóra, ktorý mu viac dal, ako zobral ... 

Spravil "chybu" (naschvál - v úvodzovkách), časom sa poučil a prišiel naspäť (mne osobne napísal ,že som mal vo svojej podstate pravdu). Mali by sme byť naozaj normálny a dať mu druhú šancu ... Napokon každý z nás má čo to na svojom konte (rovnako, či menej vážne) avšak to nám nedáva žiadne právo ho tu súdiť a zakazovať mu vyjadrovať sa k nejakým témam ... 

To je celý môj názor, nijako neobhajujem SK klub, to určite nie, len si nemyslím, že je potrebné sa k Marcelovi správať takto ... 

Odesláno

Taky mu nikdo nic nezakazuje. Jen kdybych se nekam vratil.....tak bych se snazil udelat lepsi dojem, minimalne bych se k ozehavejsim vecem vubec nevyjadroval, a ne de facto zacit s tim ze forum nic moc. Na druhou stranu pise ze si zvykne a to je lepsi progres nez nekteri mistni clenove, kterym posunete ikonu a je z toho velky problem :-D

O zbytku se nechci bavit a chci to nejlepe nechat lezet v pohrebisti dejin........

Odesláno

A heleme se..... máme skororoční výročí

Na některý typy nereaguji

Agressor: jééé, mě by se to ale opravdu líbilo ;) ale připravil bych se o kopec srandy při čtení tvých příspěvků

Lubk0: druhou šanci nedávám, nevidím jediný důvod, proč bych měl

Scratch: 100% souhlas s tím, cos napsal

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...