razor Odesláno 14. září 2014 Odesláno 14. září 2014 Ahoj, měnili jsme řemen na 206 GT, protže se podélně roztrhl - jeden ten proužek se prostě oddělil pocelé délce řemene. No a na tom novém se to stalo zas. Nevíte čím to může být? řemen jsme kupovali v kelly a byl pro 206 s16 - GT v nabídce nemají, ale ten motor GT je taky 2l. Na první pohled vypadají stejně.. Akorát GT má v TP napsáno tuším 109kw a s16 jen 100. :myslim:myslim Citovat
Midloch Odesláno 15. září 2014 Odesláno 15. září 2014 Jestli se ten proužek řemene oddělil na stejné straně jako v prvním případě, tak bude chyba někde jinde. Prověřil bych jestli nejsou poškozené drážky na řemenicích a jestli chodí volně. Vodící kladka jestli nemá vůli. Spíš ale bude na vině napínací kladka. Ta má kromě ložiska (které může být v pořádku) i plastové uložení s napínací pružinou. To se časem vychodí a pak je kladka vyosená. Řemeny by měly být stejné - 1205mm bez klimy a s klimou 1726mm. [upravil dne 15/9/14 10:27 od Midloch] Citovat
Béďa Odesláno 15. září 2014 Odesláno 15. září 2014 stalo se mi něco podobného, měnil jsem kladku na klimakompresoru a s ní i nový řemen, než jsem zapnul klimu bylo vše ok, po zapnutí to napínací kladka vzdala, řemen sjel na stranu a po celé délce se roztrhl.. takže bych šel také po napínací kladce.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.