Tommy306 Odesláno 7. prosinec 2005 Odesláno 7. prosinec 2005 Původně zaslal: chechet uz jsou kolecka doma!!! btw: nema nekdo nejaky tip jak ocistit usazeny brzdovy prach? diky predem za napovedu když jsem koupil jety li?áky na Audinu, tak jsem použil směs Clin (takovej ten čistič na okna:D) + Savo, a drhnul jsem to kartáčkem na zuby, ale bylo to pak fakt jako nový:super btw: kdes je sehnal a za kolik, jestli to není tajný Citovat
chechet Odesláno 7. prosinec 2005 Autor Odesláno 7. prosinec 2005 holly: koukam, ze zpusobu je opravdu hodne. diky moc. Citovat
chechet Odesláno 7. prosinec 2005 Autor Odesláno 7. prosinec 2005 Původně zaslal: Tommy306 když jsem koupil jety li?áky na Audinu, tak jsem použil směs Clin (takovej ten čistič na okna:D) + Savo, a drhnul jsem to kartáčkem na zuby, ale bylo to pak fakt jako nový:super btw: kdes je sehnal a za kolik, jestli to není tajný a z cifu a sava jsi udelal nejakou smes? nebo nejdriv savo a pak cif? koupil jsem je na britske ebay a i s dopravou vysly na necelych 13 litru Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 congratulation...pekny kolecka...pekny darek k vanocum Citovat
Crack Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Chechet:o ty se máš!:superkoukej dát fotky do profilu,ani nevím jak ta tvoje 306 vypadá!vypadaj super,není tajný co si za ně dal? Citovat
Fusion Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Tommy306 když jsem koupil jety li?áky na Audinu, tak jsem použil směs Clin (takovej ten čistič na okna:D) + Savo, a drhnul jsem to kartáčkem na zuby, ale bylo to pak fakt jako nový:super btw: kdes je sehnal a za kolik, jestli to není tajný a z cifu a sava jsi udelal nejakou smes? nebo nejdriv savo a pak cif? koupil jsem je na britske ebay a i s dopravou vysly na necelych 13 litru Pěknej kup! Čištění - jednoznačně Cilit Bang, to funguje na vše. A na špinavou chromovou koncovku laufu doporučuju stejnej produkt akorát v práškové verzi. Citovat
Crack Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Tommy306 když jsem koupil jety li?áky na Audinu, tak jsem použil směs Clin (takovej ten čistič na okna:D) + Savo, a drhnul jsem to kartáčkem na zuby, ale bylo to pak fakt jako nový:super btw: kdes je sehnal a za kolik, jestli to není tajný a z cifu a sava jsi udelal nejakou smes? nebo nejdriv savo a pak cif? koupil jsem je na britske ebay a i s dopravou vysly na necelych 13 litru Pěknej kup! Čištění - jednoznačně Cilit Bang, to funguje na vše. A na špinavou chromovou koncovku laufu doporučuju stejnej produkt akorát v práškové verzi. +vapku Citovat
Tommy306 Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: chechet a z cifu a sava jsi udelal nejakou smes? nebo nejdriv savo a pak cif? koupil jsem je na britske ebay a i s dopravou vysly na necelych 13 litru ne cif ale clin, ale to je jedno, prostě jsem měl rozprašovač s clinem, ale bylo tam toho už na dně, tak jsem tam nalil trochu sava a dolil obyč. vodou a pak už jenom nastříkal, nechal chvilku působit a pak drhnul dočista do čista:D Citovat
chechet Odesláno 8. prosinec 2005 Autor Odesláno 8. prosinec 2005 toz asi na kazde kolo zkusim jinej recept a vysledky testu uverejnim v priloze MF Dnes crack: kdyz se lepe zactes, odhalis i cenofku (nebo jsi ji nejspis uz odhalil ) a fotky budou az na jare, az bude mit kara ty kola [upravil dne 8/12/05 chechet] Citovat
Crack Odesláno 8. prosinec 2005 Odesláno 8. prosinec 2005 Původně zaslal: chechet toz asi na kazde kolo zkusim jinej recept a vysledky testu uverejnim v priloze MF Dnes crack: kdyz se lepe zactes, odhalis i cenofku (nebo jsi ji nejspis uz odhalil ) a fotky budou az na jare, az bude mit kara ty kola [upravil dne 8/12/05 chechet] už to vidím,parádní cena ....jinak fotky by mohli bejt už aspon náký zimní,aby se neřeklo Citovat
vector Odesláno 9. prosinec 2005 Odesláno 9. prosinec 2005 Původně zaslal: chechet uz jsou kolecka doma!!! btw: nema nekdo nejaky tip jak ocistit usazeny brzdovy prach? diky predem za napovedu EH, že bych se vybněhnul podívatm, jestli je mám ještě na autě ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.