chechet Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 nevim kde najít odpověď na tento dotaz, tak ho položím rovnou: jak vložím do přispěvku obrázek/obrázky?? když dam obrázek z hdd, taxe nezobrazí a obrazek z webu nevim jak zadat. thx for help. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Oprásek z hdd nejde, musíš jej dát někam na net, a sem do fóra dát jen odkaz na něj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 no jo musi se nachazet nekde na webu BTW: nebyla nekde moznost vyuzit mista na tomhle webu a umoznit clenum vkladani obrazku sem?? kdyby se to umoznilo vsem tak je to bomba...pokud jenom radnym clenum tak fajn...aspon nekde se projevi ty vyhody Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Původně zaslal: oddie Oprásek z hdd nejde, musíš jej dát někam na net, a sem do fóra dát jen odkaz na něj. ale vim, ze lze vlozit obrazek z webu tak, ze obrazek je potom videt primo ve foru... newi nekdo jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 No že si dáš volbu \"vložit obrázek\" (je pro to ikonka), a do příslušného pole napíšeš ten odkaz. A nebo, si ty tagy napíšeš ručně. Máš tady na to nápovědu, tak si jí přečti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted October 17, 2005 Author Share Posted October 17, 2005 Původně zaslal: oddie No že si dáš volbu \"vložit obrázek\" (je pro to ikonka), a do příslušného pole napíšeš ten odkaz. A nebo, si ty tagy napíšeš ručně. Máš tady na to nápovědu, tak si jí přečti. ahaaa, napovedu jsem samozrejme konzultoval pred vyvesenim dotazu, ale pod \"BB code\" jsem nenahledl. thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek-ji Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Doporučuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 chce to skoušet a skoušet a pude to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uulik Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: oddie No že si dáš volbu \"vložit obrázek\" (je pro to ikonka), a do příslušného pole napíšeš ten odkaz. A nebo, si ty tagy napíšeš ručně. Máš tady na to nápovědu, tak si jí přečti. ahaaa, napovedu jsem samozrejme konzultoval pred vyvesenim dotazu, ale pod \"BB code\" jsem nenahledl. thx Sem napíšu adresu obrázku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts