Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Výměna čepu u 206, jaký výrobce

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, potřebovala bych poradit. Na STK mi řekli, že si mám nechat vyměnit levý svislý čep, kosti stabilizátoru, rozhýbat omezovač brzd. Jde o Peugeot 206, 1999, 1,4, najeto 104 000.

U toho čepu, musí se vyměnit celé rameno, nebo jen čep? Je dobré vyměnit i rovnou pravý? Máte nějaký tip na dobrou koupi nového čepu a stabilizátorů?

Co s tím omezovačem brzd?

Mockrát děkuji za rady

[upravil dne 6/9/14 19:08 od lenucha]

Odesláno

1. musí se vyměnit celé rameno

2. pokud si auto necháš delší dobu, vyměň i pravé rameno

3. omezovač se dá někdy rozhýbat, nebo musíš vyměnit za nový

4. zdejší člen-badisak- má tady na klubu dobré renomé a dobré ceny náhr. dílů, napiš mu

jo-a vítej v klubu :)

[upravil dne 7/9/14 02:22 od ozzy56]

Odesláno

ramena vyměnit obě najednou, stejně musíš na geometrii ať děláš jedno nebo 2... ;) A značku volit MEYLE HD :) 4 roky záruka a naprostá spokojenost :) mám na obouch 206 a bez problému :)

Odesláno

Ještě se chci zeptat na menší problém. Po nastartování (když stojí déle než cca 6h.), když se chci rozjet, tak mi jdou otáčky dolů a musím sešlápnout spojku a trochu prošlápnout plyn, jinak mi to chcípne. Pak už jede v pohodě. Auto mám cca měsíc. Řemen, pumpa a svíčky se tam měnily v červnu 2012 a baterka v lednu letos.

Děkuji za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...