Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ty jo, diky za nabidku ale to uz je fakt velke, libi se mi docela ten odkaz od Minimaxi, takovy idealni rozmer do zacatku :)

Odesláno
akvárko jedině nad 200l. jinak je to trápení ryb: http://www.akvarista.cz/web/nana/detail/?id=1334

[upravil dne 2/9/14 14:49 od elton]

Kamarádův soused o 2 patra výš měl taky doma \"větší\" akvárko. Když byl loni na dovolený, tak mu akvárko ruplo a vyplavil byty i několik pater dolů - všichni sousedi ho po návratu z dovolený vítali s vyčíslenými náklady na vymalování a měli ho hrozně rádi.

Prostě - akvárko musí být kvalitně slepený nebo musí být dobrá pojistka

Odesláno

ma 240 litru coz je ideal..:-) medved ma pravdu nekupuj zadnej **** co je udelanej z sestky skla... aby byl co nejlevnejsi , pak se stane nehoda a je to v ..... :)

Guest minimaxa
Odesláno

12mm sklo jsou na 100-200l co chce Scratch zbytečně vyhozené peníze! :super

Guest minimaxa
Odesláno

to já vím že má 500l, ale psal to tak, jako by si měl Scratch nechat udělat 100l z 12 skla :D

Kytičky zasazené, dosypané dno, trubice svítí, filtr filtruje, večer zkusím při krmení dravé zvěře udělat pár fotos ;) mají tzv \"živý\" týden s nítěnkami :P

Odesláno

na prd... 320L akvárko mi začlo v polovině téct , tak jsem to furt lepil , lepil... (nemohl jsem to vypustit) a už to neteče... Sice tam mám takovou bublinu silikonu , ale na to se nahraje :D a onemocněli mi 3 terčovci , jinak dobrý :D co vy ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...