Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Běžně jezdím přes Jihlavu :D Minule jsem jich přivezl mámě do Děčína asi 20,cestu přežili všichni.A už zase šustili,už zase maj jikry v amfoře,neuvěřitelně výkonná ryba:D

Odesláno
Já tam mám 830, liší se to teplotou barvy 3000K / 4000K, tak to zkusím vyměnit, ale nevím zda to bude mít efekt. No uvidím ;)

To je jedno jestli 830 nebo 840, někdo doporučuje mít 2. Jednu 830 a druhou 840 (denní světlo).

Hlavně ale musí být trubice třípásmová a ne širokopásmová.

Důlěžitý taky je koliw W máš na litr vody. Chce to alespoň 0,5W/l.

Já mám 54 l akva a 30W zářivky (2x15W).

Odesláno

Sagic : no nevím ... Ve 320L akvárku mám jednu zářivku 36W , která už je na pokraji smrti a rostliny rostou dobře... Sice míň jak v tom 240L (kde jsou 2x 840) , ale i tak je to dobrý.. ;)

Guest minimaxa
Odesláno

Tak jsem nasadil 18/840 a 18/830, svítí společně, snad ta tráva poroste. Dnes jsem měnil pozadí - folii za černou, na plném akváriu, přístup jak do p.... :D ale povedlo se :mrk

Odesláno

Minimaxo, 36W na 100 l není moc. Hlavně koukám na to tvoje akvárko a včem to máš ty rostliny, proč je nemáš volně v substrátu?

Dal bych tam větší vrstvu kamínků a zasadil přímo do nich, takhle podle mě nemůžou rostliny pořádně zakořenit :myslim

Jinak dobrý web se spoustou rad je rybicky.net

Guest minimaxa
Odesláno

Vyděržaj pianěr, fotil jsem to v okmažiku zrodu, skleničky jsem tam dal na pár dní, něž jsem sehnal objednaný štěrk, ten koupen dnes a večer zahájím další level. Jsou to úplně nové kytky, včera jsem ještě dvě dokoupil. Až to bude zasazené, dám foto. rybicky.net znám skoro od jejich zrodu ;) jsou to super webovky, zrovna včera jsem se dozvěděl o jedny \"akvarijní\" kytce, že není vhodná pod vodu :D

Odesláno

na kolik tak vyjde si poridit akvarko? Valca ma rybicky moc rada a vsude na ne civi, naposledy v restauraci byl od ni hodinu uplnej klid, tak bych ho mozna poridil i domu, ale nechci kravu a zaroven nechci, aby bylo male pro rybicky :(

Guest minimaxa
Odesláno

Já dal jako \"pořizovací\" cenu za moje 80x40x30/8sklo na míru lepené + se vším všudy cca 10tis (před rokem a půl) A pak už jen \"investuješ a investuješ\" Je to nekončící kasička :D Ale když ji miluješ, není co řešit ;)

Guest minimaxa
Odesláno

Panove, uklidnete sve chovatelske vasne, Jirka se urcite nechce stat vasnivym akvaristou, a je nesmysl kvuli holce kupovat velke akvarium. Pro par pavich ocek mu 100l bohate postaci.

Guest minimaxa
Odesláno

Panove, uklidnete sve chovatelske vasne, Jirka se urcite nechce stat vasnivym akvaristou, a je nesmysl kvuli holce kupovat velke akvarium. Pro par pavich ocek mu 100l bohate postaci.

Odesláno

no tech 200 litru bychom asi i nekam umistili :D, kdyz vidim ten rozmer, by me nenapadlo, ze 80x50 bude mit 200 litru :D

No a jak tak koukam, tak to sakra podrazilo. Kdyz jsem mel naposled akvarko, tak vyslo na par kacek :D

ted me tak napada, co delat s poterem a jak casto se to asi cisti? :)

[upravil dne 3/9/2014 10:04 od Scratch]

Odesláno

Scratchi kdybys měl zájem mohl bych prodat to jedno svoje akvárko... Ten celej set... Topítko , filtr , písek , kořen , osvětlení , skříňka...

Rozměry D V Š - 100x60x40

Mám vyhlídnuté větší 750litrů... :)

post-50688-14109639738277_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...