Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Kolik s tímto strojem vytahnete?? Ja max 170 a to fakt odrazim i pometlem.... ale otacky nejdou pres 3800, je tam nejaky omezovac nebo to proste vic nejede?

jo je to kombik

Odesláno

Já mám 1.9TD a vytáhl jsem jsme z toho skoro 180. Že je tam omezovač je docela možný, táta má Hdi 80kw a taky mě to nepustilo přes 3800 (možná to bude tím, že jsem jel do kopce).

Odesláno

170Km/hod na 406ku je docela malo, neeee? :o

Ja s 1.8 16V 81KW jel 225Km/hod po rovine a tachometr mi v tyhle rychlosti ukazuje o 10 vic, takze 215. A jeste to chvili podrzet, tak to mozna pujde.

[upravil dne 14.10.05 Petr X]

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Ja s 1.8 16V 81KW jel 225Km/hod po rovine a tachometr mi v tyhle rychlosti ukazuje o 10 vic, takze 215. A jeste to chvili podrzet, tak to mozna pujde.

To vis podle ceho ze ti ukazuje o 10 min? podle policejniho radaru :D

Ono diesel 66KW a benzin 81 KW, nekde musi byt tech 15KW znat a diesel taky nevytocis do 6500 otacek, jako jsi musel mit pri te rychlosti co jsi psal u tveho benzinu.

Jinak samozrejme ze 406ka muze jet i rychleji, ale to nebude ani diesel ani 1.8 16V :D

budiky.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: Petr X

To vis podle ceho ze ti ukazuje o 10 min? podle policejniho radaru :D

Ono diesel 66KW a benzin 81 KW, nekde musi byt tech 15KW znat a diesel taky nevytocis do 6500 otacek, jako jsi musel mit pri te rychlosti co jsi psal u tveho benzinu.

Jinak samozrejme ze 406ka muze jet i rychleji, ale to nebude ani diesel ani 1.8 16V :D

Jee, to je hezkej obrazek ... to jsi zvednul auto na hever, zaradil tam petku a nechal to rozjet, vyfotil a pak k tomu v nejakym grafickym editoru dal to pozadi dalnice?? :D:D:D:D

Nebo ze by jsi dal do sveho autí jinej motor? :mrk

Jojo, presne tak ... podle radaru :D Kdyz mi tachometr ukazuje 50, tak jedu 45 ... kdyz ukazuje asi 130, jedu 120 ... pak uz se ten rozdil 10Km/hod drzi.

Odesláno

tak to budu muset dojet nekdy za kamoskou z dopravni policie a premluvit ji aby si stoupla s radarem k silnici a budem kalibrovat muj tachometr :D

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Ferry: Kraaaadez:D

Fotka je z 406 coupe 3,0 V6

jee sorry, ja to tam zapomel napsat ze to je od tebe ;)

Odesláno
Původně zaslal: self.esteem

Z jak prudkýho kopce to bylo...? Je to moooc hezký!

to neni z myho auta, kdybych chtel z myho 1.8ckovyho motoru tohle vytahnout tak pri 220 mi prijde dovnitr dat klikovka pres hubu, tohle nasel nekde FX a bude to foceny z nejakyho 3.0 V6

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: self.esteem

Z jak prudkýho kopce to bylo...? Je to moooc hezký!

to neni z myho auta, kdybych chtel z myho 1.8ckovyho motoru tohle vytahnout tak pri 220 mi prijde dovnitr dat klikovka pres hubu, tohle nasel nekde FX a bude to foceny z nejakyho 3.0 V6

Náhodou, já bych si s klikovkou klidně pokecal, kdyby mi to jezdilo 260...

:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...