FrantaCV Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Možná hloupý nápad, ale co proti pojišťovně postavit soudního znalce - předpokládá to mít alespoň nějaké účty za díly a komponenty. Práci by měl ohodnotit zvlášť. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 hloupy napad to neni, samozrejme by to slo, ale v realu si myslim, ze kdyz pojistovna schvali doplatek na aktualni prumernou cenu motorky tak bude spokojenost. Coz si myslim, ze zvladneme, protoze nechci nijak premrstenou castku Citovat
OK406 Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Bohužel, s Českou pojišťovnou mám velmi špatné zkušenosti, co se týká pojistné události DN, kterou jsem měl. Měl jsem nezaviněnou DN. Auto ohodnotili na určitou cenu + poslali mi několik inzerátu daného typu. Samozřejmě, že jsme nesouhlasil a napsal jsem přímo řediteli České pojišťovny dopis, že nesouhlasím + že jsou ve vozidle ty a ty věci udělané, což mohu doložit a také, že mělo vozidlo vyšší výbavu, než ty vozdla, která mi byla poslána v inzerátech. DN se mi stala v období, kdy ČP měla všude v mediích plno reklamy, že DN vyřídí do 5 (slovy pěti) dnů. U mě to trvalo skoro 6 měsíců. Proto ten můj dopis přímo řediteli. A výsledek? Poslali mi ještě skoro 10500,-Kč navíc. Tím jsem u ČP skončil a pojištěno mám jinde. Scratch, vyzkoušet se má vše. Tak zkus napsat dopis, že tvůj motocykl měl tu a tu výbavu a měl i různá vylepšení, což můžeš prokazatelně prokázat (stvrzenky a pod.). Pošli to doporučeně. Držím Ti palce. Samozřejmě, že se to zkouší pojišťovny vyplácet měně. Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 jasne, chapu, diky, ale mam to u CPP, ale tam to bude jako pres kopirak. U me se nejedna jakoby o lepsi vybavu, ale jako doplnky, cili v aute treba subwoofer, na ktery by se pojisteni melo vztahovat taky, akorat nebylo zahrnuto diky aukci kdy si motorku nekdo vydrazil i s doplnky. Nicmene hodlam se branit, protoze to neni mala castka nad kterou mavnu rukou. Ja mam pojisteno u Slavie, ale tam koncim jistojiste, kvuli tomu, ze jsem mel narok na odtah, ktery neprobehl a nechali by motku stat jen tak na krajnici...... Citovat
OK406 Odesláno 20. duben 2015 Odesláno 20. duben 2015 Držím Ti palce. Jakmile mají pojišťovni platit = dělat to, za co jsou vedení= hradit škodu, tak se cukají!!! Člověk se nesmí nechat! Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Tak mi pojistovna k svatku dala prijemny darek a po zaslanem nesouhlasu mi priplatila cca 100 procent puvodni vyplaty za motorku. Takze spokojenost. A ted hura do oprav. Uz se na to desne tesim Citovat
Veverka Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Super! Důkaz, že líná huba, holý neštěstí Citovat
OK406 Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 Zkusit se má všechno. Však Scratch poctivě platíš pojištění za škody (zák. poj.), tak ať splní pojišťovna, co má. Pojišťovny to prostě zkouší, co si všechno nechají lidi líbit. Jak napsal Veverka, líná huba, holý neštěstí !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.