Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau,uz po nekolikate se mi satlo,ze za jizdy mi na okamzik z niceho nic jakoby vypla komplet elektika....najednou mi zhasly kontrolky,rucicky od budiku mi spadly na nulu a chcipnul motor.Ale je to vzdy jen na okamzik,behem vteriny,se zas vse nornalne rozjede..Nevite co by to mohlo byt? Diky za kazdou radu

[upravil dne 15.8.14 10:20 od Jerry_J]

[upravil dne 15.8.14 10:21 od Jerry_J]

Odesláno

Ukostření baterky, přívod na baterku, kabely k altíku. Bude se to blbě hledat, takže měj nastartované a hýbej různými kabely u motoru, možná se ti to podaří vyprovokovat.

Odesláno

Altík mě taky napadl, zkrat na kostru v altíku, anebo kdekoli jinde. Zatímco kdyby se jenom na chvíli rozpojil - odpojil altík, tak by to nevynechalo, ale jelo by to na baterku, takže bys pozoroval jenom zakolísání.

V tom případě mě ale nenapadá, jak to vyprovokovat, jinak, než jsem psal. Možná stát na místě a túrovat.

U baterky ve svorce je nějaká velká 50A pojistka - koukni, prostříkej, zkontroluj. Jinak nevím.

Anebo pak konektory k řídící jednotce.

[upravil dne 15.8.2014 11:00 od P607Olda]

Odesláno

Pod vzduchovým filtrom vedie celkom hrubý zväzok kablov..ide blizko pri motore, na mojej 306 som to zastavil v šadiu poškodenej izolacie,skus to pozrieť a dalej už iba konektory pri riadiacej jednotke plus poistky..mne kôli tym konektorom pri výmoloch vyskakovala chyba passenger airbag..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...