Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

mám problém s autem, rozsvítila se mi kontrolka motoru a dia pise 2 chyby viz příloha..

Jedna se 2,0hdi r.v.2005 siemens.

problém se projevil tak:

uz před 14ti dny po nastartovani motor bezel trosku rozhozene, jako by se dusil nebo mel malo nafty, to se opakovalo ještě jednou po tydnu. Pote najeto 2000km bez problemu během jizdy se rozsvítila kontrolka a na plynu slo hned poznal, ze auto zlenivelo, da se s tim jet, ale na plyn to moc nereaguje, po vymazani chyb na dia se po chvilce jizdy zas rozsviti, do te doby jede auto jak ma.., tak babo rad :)))

setkal se s tim uz někdo? Diky za všechny rady!

post-52161-14109639374439_thumb.jpg

post-52161-14109639374702_thumb.jpg

Odesláno

Auto padne do nudzaku preto netaha.Ak to dobre chapem mas maly tlak na rail rampe?Cidlo tlaku na samotnej rampe alebo DRV ventil na regulaciu tlaku ten je pod cerpadlom.

Odesláno
Auto padne do nudzaku preto netaha.Ak to dobre chapem mas maly tlak na rail rampe?Cidlo tlaku na samotnej rampe alebo DRV ventil na regulaciu tlaku ten je pod cerpadlom.

presne jak pises mi rikal mechanik, ja doufam ze to není cele cerpadlo.., jinak další poznatek je, ze když kontrolka sviti uz od nastartovani, tak auto chytne o cca dve otocky pozdej..

diky za reakci..

jenom ted nevim co mam delat, co zkusit první..

a kdyby někdo napsal konretni číslo dilu, byl bych stastny:)))

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak čím to bylo? Mě to tuhle chybu vypisuje taky a když tomu založím, tak to padne do nouzáku. Dá se nějak zjistit, jestli je v tahu čerpadlo, vstřikovače nebo jen ten ventil?

Odesláno

Jj ,drv ventil na čerpadle. Niekde v pc mám aj graf z diagnostiky,kde to bolo pekne vidieť.Požiadavka na zvýšenie tlaku išla smerom hole a tlak v prvom momente išiel opačným smerom a až po chvíli sa vrátil a dostal na požadovanú hodnotu ,no medzi tým už svietila kontrolka motora.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...