Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to ze odpojis baterku aj na 10 dni..., tak  kable , ktore su spojene na nespravnom mieste nik za teba nerozpoji....

cize treba sa zamerat na kabel pre brzdove svetla a na kabel pre ohrev zadneho okna....

tie su spojene s kablom pre spustanie stieraca....

aby sa vylucila chyba bsi , tak signal pre stierac odpojim v konektore ...overim tak , ze packou sa spustit uz neda....

majitel sa den dva povozi a pride nazad , ze stierac si zije svoj zivot.....tak sa ide na kable....

Odesláno

to ze odpojis baterku aj na 10 dni..., tak  kable , ktore su spojene na nespravnom mieste nik za teba nerozpoji....

cize treba sa zamerat na kabel pre brzdove svetla a na kabel pre ohrev zadneho okna....

tie su spojene s kablom pre spustanie stieraca....

aby sa vylucila chyba bsi , tak signal pre stierac odpojim v konektore ...overim tak , ze packou sa spustit uz neda....

majitel sa den dva povozi a pride nazad , ze stierac si zije svoj zivot.....tak sa ide na kable....

OK. Děkuju za pomoc  :super

...zkusím to dát jinému autoelektrikáři a uvidím...jen je divný že to je spojené jenom někdy, protože se to neděje pravidelně...třeba po startu se stěrač ani nehne po šlápnutí na brzdu...jen po spuštění toho vyhřívání...jo, a ještě jeden poznatek - pokud je zapnuto vyhřívání z. skla, svítí nepřetržitě i vrchní brzdové světlo...(teď nevím jestli jsem už to psal, nebo ne...)

Odesláno
dashley- mozes byt rad , ze prezilo okno......je to chore ...takyto vandalizmus

na ohrev okna idu najhrubsie kable...lamu sa ako prve.....preto verim ,

ze su uz bez izolacii a su spojene z brzdovym a stieracovym kablikom ovela tensim...

pozri tu harmoniku....oddel ju od dveri aj od strechy auta ...zroluj raz na jednu stranu a zas na druhu , aby si videl komplet kable

Odesláno

Kabely zkontrolovány mechanikem z AK Zábřeh, a v pohodě, nic jim není...tak čím to může být proboha?  :bojim

Copak jsou kontakty na zadní brzdový světlo a vyhřívání skla v centrálním nebo předním svazku?  :bojim

Jinak při spouštění stěrače (ne přes páčku, ale při té brzdě) je slyšet cvakání v pojistkové skříňce...

Nikdo tu neměl podobný problém?

Odesláno

ak mal odpojene kable v predu a aj vo dverach a nic nezistil ...tak sa vzdavam aj ja .....

spinac brzdy ide do svetiel.....rozpinaci do ecu...

ohrev + stierac ide z bsi.....

a ako to uzavrel ?

Odesláno

Stejně  jako u Nečase (servis specializující se na Peugeoty)...prej "asi to bude tou jednotkou co to ovládá"...

Na pátek jsem objednanej do autorizáku v Bludově, tak jsem zvědavej, je to poslední možnost, jinak ho urvu, rozmlátím třetí brzdový světlo a bude klid  :D

Odesláno (upraveno)

pokud je zapnuto vyhřívání z. skla, svítí nepřetržitě i vrchní brzdové světlo...(teď nevím jestli jsem už to psal, nebo ne...)

To vypadá na urvanou zem... chtělo by to zkusit voltmetrem, proč.

Mohl bys úplně odpojit zadní stěrač. Nevím, jak ty, ale já ho zásadně nepoužívám - zvyk z plechových dodávek - aspoň mě neoslňují zadní auta přes špinavé sklo.

Anebo půjčit BSI odněkud.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

kazdy spotrebic v aute ma plus - napajanie , kostru - karoseriu -minus pol bat....cize zem....

ak je kostra zle spojena . dotiahnuta, zaoxidovana....moze si spotrebic najst cestu cez iny....

Odesláno

Zem (kostra, minus pól) je společný pro všechny spotřebiče. Na zadních dveří je to jeden kabel ve svazku.

Právě zajímavé je to, že když se urve (přeruší), např. mezi zadními dveřmi a karoserií, tak se spotřebiče chovají nepochopitelně - něco zapneš a pracuje něco jiného.

Ale u Nečase by to byli odhalili. Tak nevím, zda Bludov bude úspěšnější. Možná ti taky jenom potvrdí vadu v BSI. A pak by to chtělo půjčit na vyzkoušení jinou. Nevím, zda jsou záměnné, anebo se liší v detailech. BSI by měl např. Surala, Peřina a jiné vrakáče.

Odesláno

Peřina sídlí kde? Já si taky myslím že by to Nečas odhalil. Ale měl jsem úplně tu samou závadu před půl rokem, a bylo to zoxidovaným svazkem vzadu. Tak si říkám jestli se třeba v tom spěchu nepřehlíd...teď jsem si vzpomněl, že když mi to tenkrát opravoval, tak do faktury napsal "oprava elektroinstalace zadních svítilen"...tak nemůže to mít nějakou spojitost se světly vzadu?

Odesláno z mého Vodafone 985N pomocí Tapatalk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...