Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Víc problémů-peugeot 106

Recommended Posts

Odesláno
dostal odpověď \"na tomhle se snad rozvody nedělaj\"

Aha :D Takže bych být tebou udělal rozvody ... Palivák určitě vyměň a uvidíš co potom jinak může být špinavá ta klapka dostaneš se k ní tak , že sundáš ten plast co je v něm vzduchový filtr (na vzducháč se taky podíve a případně vyměň)

Odesláno

Určitě bych se na tvém místě nepouštěl do rozvodů ani do těsnění pod hlavou ... Na tomhle bych určitě nešetřil... Něco uděláš špatně a pak to stejně dáš odborníkům jestli už nebude pozdě.. :roll , jinak já tu klapku čistil lihem.. Díval jsi se taky jak je na tom olej ? Jestli tam není černej jak úhel stoletej...

Odesláno

Jak již bylo napsáno, rozvody vyměň i s pumpou. Také vyměň mot. olej (Total 10W40). Dále vyměň filtry: olejový, vzduchový, palivový. A co svíčky? Pokud jsou špatné, tak taky vyměnit. Jinak stačí napsat členovy badisak, ten má vše za dobrou cenu + kvalitu. To ti mohou zdejší členové P-C potvrdit. Kluk má taky 106 a vše mám od badisaka a spokojenost:super. A abych nezapoměl, tak vyměň i chladící náplň.

[upravil dne 9/8/14 00:51 od OK406]

Odesláno

Zajišťovací díra pro kliku je v setrvačníku. Řemenici na klice sundaváš jen tu, co je chycená třema šroubama, ten centrální šroub necháš být. Na materiál se poptej místního člena \"badisak\", bude to mít asi levnějš, dost lidí od něj bere a jsou spokojeni. Práce na hlavě 3000,- :o to je ňejakej zlatokop :myslim A ta další práce za 3900,- je myšlena jak :myslim Procenta navíc v případě vlastního matroše jsou logické, i když asi ne tolik.... Já jsem dával 100% když si někdo vysloveně přál opravu přes víkend, že mu auto přes týden vydělává.... samozřejmě po domluvě. Pokud to někomu z daleka o víkendu kleklo někde poblíž, tak jsem 100% samozřejmě nepočítal.... A proč chceš vlastně měnit to THV :myslim

[upravil dne 13/8/2014 10:57 od Hafity]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...