Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kde sehnat benzínovou hadičku v malém průměru

Recommended Posts

Odesláno

Bráchovi se pokakala sekačka, potom co jsem mu rozebral a vyčistil karbec jsem zjistil, že benzín tam nejde, ne kvůli němu, ale kvůli tomu, že v nádrži už je hadička natolik zdegradovaná, že z ní normálně upadnul konec, kterým to sálo. Po vytažení je jako houba, při pokusu ji nasadit na hrdlo kam patří praská. Vyměnit to není problém, ale netuším, kde bych koupil hadičku v podobném průměru (vnější cca 4mm vnitřní cca 2mm) a ještě, aby se po namočení do benzínu nerozpadla za týden..

Předem díky za nápady.:papa

Odesláno

Taky jsem to řešil asi před měsícem, nakonec jsem jsi koupil v Hornbachu, máš to při cestě dom, mají tam tuším od 4mm až po 12mm, píšou že jsou odolný vůči benzínu, oleju a podobně. Najdeš to vzadu kde prodávají křovinořezy, mají to namotaný na bubnu, tak si rekneš kolik chceš. Já jsem zatím spokojen, ta původní origo vydržela 3 roky.

Návštěvník
Odesláno

Zkusil bych modelářské potřeby. Prodávají tam hadičky pro spalovací motory modelů. Mùže to bejt podobnej rozměr.

Guest servisman
Odesláno

Stačí stará známá mototechna či díly pro auta a pozeptat se. Kupoval jsem 8 a 10 mm vnitřní průměr a měli tam i menší

Guest servisman
Odesláno

Stačí Autokelly tam mají od 2,8 mm vnitřní průměr

Odesláno

Nikde, ještě sem neměl čas:D Tak se nakonec u bráchy grilovalo na neposekané zahradě a nikdo si stejně nestěžoval:D Ale skočím do toho Hornbachu, mám to, jak říkáš, po cestě:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...