odee Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Bráchovi se pokakala sekačka, potom co jsem mu rozebral a vyčistil karbec jsem zjistil, že benzín tam nejde, ne kvůli němu, ale kvůli tomu, že v nádrži už je hadička natolik zdegradovaná, že z ní normálně upadnul konec, kterým to sálo. Po vytažení je jako houba, při pokusu ji nasadit na hrdlo kam patří praská. Vyměnit to není problém, ale netuším, kde bych koupil hadičku v podobném průměru (vnější cca 4mm vnitřní cca 2mm) a ještě, aby se po namočení do benzínu nerozpadla za týden.. Předem díky za nápady. Citovat
rodito Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 zkus tady http://www.gumex.cz/hadice-pro-benziny-novoplast-14073.html Citovat
Šalda Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Taky jsem to řešil asi před měsícem, nakonec jsem jsi koupil v Hornbachu, máš to při cestě dom, mají tam tuším od 4mm až po 12mm, píšou že jsou odolný vůči benzínu, oleju a podobně. Najdeš to vzadu kde prodávají křovinořezy, mají to namotaný na bubnu, tak si rekneš kolik chceš. Já jsem zatím spokojen, ta původní origo vydržela 3 roky. Citovat
Návštěvník Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Zkusil bych modelářské potřeby. Prodávají tam hadičky pro spalovací motory modelů. Mùže to bejt podobnej rozměr. Citovat
Guest servisman Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Stačí stará známá mototechna či díly pro auta a pozeptat se. Kupoval jsem 8 a 10 mm vnitřní průměr a měli tam i menší Citovat
ivanh Odesláno 9. srpen 2014 Odesláno 9. srpen 2014 Ja som kupoval hadicky v obchode s nahradnymi dielmi pre motocykle a mopedy. Citovat
Guest servisman Odesláno 9. srpen 2014 Odesláno 9. srpen 2014 Stačí Autokelly tam mají od 2,8 mm vnitřní průměr Citovat
odee Odesláno 11. srpen 2014 Autor Odesláno 11. srpen 2014 Díky za rady, hobbyshopy jsem rovnou předem (mylně) vyloučil, jelikož sem si tam podobnýho sortimentu nikdy nevšiml:) Citovat
odee Odesláno 11. srpen 2014 Autor Odesláno 11. srpen 2014 Nikde, ještě sem neměl čas:D Tak se nakonec u bráchy grilovalo na neposekané zahradě a nikdo si stejně nestěžoval:D Ale skočím do toho Hornbachu, mám to, jak říkáš, po cestě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.