Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 oddie: ja 22/23 nemuzu - uz tam mam na den tesare a na vecer sraz v HB vostik: super! prihlas se prosimte ve Srazech, at se nam to zaplni ani nevim, jestli uz se musi svitit, ja svitim cely rok... Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Jo jo. No do tyčky typu Voštík se bude teda pěkně blbě trefovat, spíš nějakého medvěda typu Medvěd by to chtělo ale ten už psal že nemůže... Citovat
lampa Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 2 vvity: plyn sem doplnoval, resp vymenoval lahev mel jsem jednou zasobnik na 500 kuli na pistoli, akorat bylo to tezky a neobratny ale vas takove tuby, do ktery se ti vleze 100 - 20 kuli resp. baglik na zadech a v nem munici Citovat
voštík Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: oddie Jo jo. No do tyčky typu Voštík se bude teda pěkně blbě trefovat, spíš nějakého medvěda typu Medvěd by to chtělo ale ten už psal že nemůže... Takze koukam, ze budu mt asi docela dost velkou výhodu, nejen, že se do mě netrefíte, ale taky vám budu cestovat s větrem Witty: uz se jdu hlásit Citovat
Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 vostik: ale taky budes mit jednu nevyhodu, takovou tycku to bude mnohem vic bolet, kdyz se nekdo trefi ... ver mi, vim o cem mluvim 2 lampa: jj, ja vim, ale my hrajeme 15minutove akce a to se prezije s jednim zasobnikem na zbrani nekdy si chci vyrazit zahrat s necim co ma zasobnik jen na 10-20 kulicek, aby clovek musel pocitat i takhle se mi obcas stane neprijemna vec, ze zmacknu a udela to jen pfuuuuuu Citovat
lampa Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 2 vvity: to neni pravda za 15 minut necelych 800 kuli se da vystrilet po lidech - ale to byla grupa 20 lidi - proste deathmatch (maly prostor super zbrane) Citovat
Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 lampa: ale jo, da... videl jsem takhle hrat anglicany... ale prijde mi to asi jako mit sex na pet minut moc penez a zabava skoro zadna Citovat
lampa Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 no kdyz to neplatis, tak ti to je jedno sex na 5 minut neznam (3 minuty uz mi neco rikaji ) Citovat
oddie Odesláno 12. říjen 2005 Odesláno 12. říjen 2005 Původně zaslal: Vvitty ...nekdy si chci vyrazit zahrat s necim co ma zasobnik jen na 10-20 kulicek, aby clovek musel pocitat... Přesně, a ideálně aby to bylo velikostí co nejvíc podobné normální pistoli/revolveru. V reálu s sebou taky člověk nenosí kulomet, ale max. jeden zásobník navíc Kór na těch 15 minut - mít něco co střílí dávkou, a na malém prostoru po sobě vyplivat za pár minut stovky kuliček, to mě fakt neláká ani trochu. Jinak s tím sexem - teprvá až poznáte kouzlo bílého sexu, si povíme Citovat
Vvitty Odesláno 12. říjen 2005 Autor Odesláno 12. říjen 2005 oddie: my jsme hrali od pul jedenacty tak do pul ctvrty a bylo to kolem 400-500 kulicek... delaji se velikosti vetsiho revolveru, 10 kulicek, sifonova bombicka. ale to je spis na akce vetsiho charakteru - velky prostor, relativne malo lidi a dlouhy cas (treba hodka na hru)... oddie: bily sex uz jsem poznal... Citovat
lampa Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 bily sex ? hmm to zni nexutne, radeji zustanu v casovem meritku ) Citovat
voštík Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 WTF is bily sex? nema to doufam noc spolecnyho s rasismem? Citovat
oddie Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Ach to nevědomé mládí Bílej sex? No večer se vrhnu na ledničku, a do rána jí udělám... Citovat
lampa Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 no prave - proto je to nechutne akorat nevim jestli se do toho pocita i mrazak Citovat
oddie Odesláno 14. říjen 2005 Odesláno 14. říjen 2005 Nechutné??? No nevím, co máš doma v ledničce, ale u nás je to docela chutné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.