Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

predchazime hadkam na pracovisti ...

Recommended Posts

Odesláno

oddie: ja 22/23 nemuzu - uz tam mam na den tesare a na vecer sraz v HB :)

vostik: super! prihlas se prosimte ve Srazech, at se nam to zaplni ;)

ani nevim, jestli uz se musi svitit, ja svitim cely rok...

Odesláno

2 vvity: plyn sem doplnoval, resp vymenoval lahev :)

mel jsem jednou zasobnik na 500 kuli na pistoli, akorat bylo to tezky a neobratny ;)

ale vas takove tuby, do ktery se ti vleze 100 - 20 kuli resp. baglik na zadech a v nem munici

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jo jo. No do tyčky typu Voštík se bude teda pěkně blbě trefovat, spíš nějakého medvěda typu Medvěd by to chtělo :D ale ten už psal že nemůže...

Takze koukam, ze budu mt asi docela dost velkou výhodu, nejen, že se do mě netrefíte, ale taky vám budu cestovat s větrem :P

Witty: uz se jdu hlásit

Odesláno

vostik: ale taky budes mit jednu nevyhodu, takovou tycku to bude mnohem vic bolet, kdyz se nekdo trefi ...

ver mi, vim o cem mluvim :D

2 lampa: jj, ja vim, ale my hrajeme 15minutove akce a to se prezije s jednim zasobnikem na zbrani :)

nekdy si chci vyrazit zahrat s necim co ma zasobnik jen na 10-20 kulicek, aby clovek musel pocitat :) i takhle se mi obcas stane neprijemna vec, ze zmacknu a udela to jen pfuuuuuu :)

Odesláno

2 vvity: to neni pravda za 15 minut necelych 800 kuli se da vystrilet po lidech - ale to byla grupa 20 lidi - proste deathmatch (maly prostor super zbrane)

Odesláno

lampa: ale jo, da... videl jsem takhle hrat anglicany... ale prijde mi to asi jako mit sex na pet minut :D

moc penez a zabava skoro zadna :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

...nekdy si chci vyrazit zahrat s necim co ma zasobnik jen na 10-20 kulicek, aby clovek musel pocitat...

Přesně, a ideálně aby to bylo velikostí co nejvíc podobné normální pistoli/revolveru. V reálu s sebou taky člověk nenosí kulomet, ale max. jeden zásobník navíc ;) Kór na těch 15 minut - mít něco co střílí dávkou, a na malém prostoru po sobě vyplivat za pár minut stovky kuliček, to mě fakt neláká ani trochu.

Jinak s tím sexem - teprvá až poznáte kouzlo bílého sexu, si povíme :aut

Odesláno

oddie: my jsme hrali od pul jedenacty tak do pul ctvrty a bylo to kolem 400-500 kulicek...

delaji se velikosti vetsiho revolveru, 10 kulicek, sifonova bombicka. ale to je spis na akce vetsiho charakteru - velky prostor, relativne malo lidi a dlouhy cas (treba hodka na hru)...

oddie: bily sex uz jsem poznal... :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...