Krt€K Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Pak jsou ovšem znevýhodněny dámy s menším poprsím, řekl bych :-D Nechal bych to jen na portrét nebo tak a oblečený.. Citovat
odee Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 To Krt€K: dámy s menším poprsím budou v kategorii dole bez, tam znevýhodnění nebude:D Myšlenka zajímavá, no, jestli tu moji přesvědčím, to už je otázka:D Akorát ty juniorky bych hodil 0-18 a seniorky 18+ a podkategorie bych naopak zakázal těm juniorkám;) Abysme se nehnuli někam mimo zákonem vytyčené meze;) Dámy, kterým chtěl Neon podkategorie zakázat by se do nich myslím ani nehrnuly:D Citovat
Moby89 Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 ja bych to videl tak ze podkategorie zalezi na kazdym \"prihlasiteli\":D:D zaroven zalezi taky na kazdym(kazde) co to bude za fotku, jestli portretova, studiova(ala modelka) nebo treba ze zivota(jak uz tady zaznelo treba u sporak) Citovat
Krt€K Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 No to je ale už moc kategorií na výběr, pokud by byla vedle sebe ateliérovka a od sporáku, tak je to taky nefér.. Citovat
Moby89 Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 krtek:tady na klubu? Myslim ze od sporaku by si taky nasly svoje priznivce, navic to byl jenom navrh fantasii se meze nekladou;) u tebe me napadla strasne zajimava momentka(pokud mas koho prihlasit:D), ale nebudu nikomu radit kdyz budu organizovat:D:D Citovat
Krt€K Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Tak mi to napiš do SZ :-D Nicméně já si poradím, kdyby něco :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 ada uz to obhajovat nebude a Valcu vam vy chlivaci dam do podkategorie jedine v pripade fotky pri vymene stinky plenky Citovat
Goldinka Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 A kolik že je aktivních holek na P-C ? Já se hlásit nebudu, páč ani minule ani předminule sem neměla absolutně šanci tak si nebudu shazovat sebevědomí ani teď Citovat
Radka S. Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Goldi, tak se přihlásíme jen my dvě a medaili máme jistou :-) My jsme obě krásné, ale jen slepí to neumí ocenit, v mém případě bohužel vnitřní krása není vidět Citovat
Aluška Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Zrovna moc aktivních členek na klubu není, takže to bude nejspíš souboj neznámých poloviček zdejších známých členů Já se taky raději hlásit nebudu, už přece jenom nejsem nejmladší, leda že by byla nějaká kategorie \'\'mládí v prde... a do důchodu daleko\'\' Citovat
Krt€K Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Holky, nepodléhejte panice, já vás klidně nafotím :-) Citovat
Radka S. Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 když není ani mládí, ani krása.... osobní šarm se blbě fotí Citovat
Šalda Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Každá žena je krásná, jen to chce najít to správný chlapský oko Takže směle do toho Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Jednoduchý - 2 kategorie: 1) kategorie - juniorky 15-18 2) kategorie - seniorky 18 + podkategorie 1) nahoře bez 2) dole bez s doplňujícím pravidlem, že starší ročníky mají podkategorie zakázaný a musí být jen \"S\" EASY :D sorry na vic se nezmuzu ted Citovat
Krt€K Odesláno 7. srpen 2014 Odesláno 7. srpen 2014 A co třeba jen miss a missis? Do 30 let a nad 30? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.