Martin Michálek Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Zdravím,mám problém s Boxerem 2.2hdi. Mám auto po bouračce na předek. Takže většina kabeláže k ŘJ byla přerušena. Po znovu zapojení a opravě svazku auto nestartuje. Nevíte někdo co s tím? Jestli ŘJ odešla,nebo imobilizér? Nemá s tím někdo zkušenost? Předem díky za rady,nebo tipy. Citovat
P607Olda Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Nestartuje znamená točí ale nenaskočí? Může být imobilizér, tedy rozpárovaný klíček, až po sto jiných věcí. Asi nějak zkusit, zda podávací čerpadlo v nádrži dává tlak, zda vstřik dostává impuls a zda dostává naftu (nevím jak), a pomocí diagnostky, zda je \"souhlas mezi polohou klikové a vačkové hřídele\", tedy zda rozvody a uvedená čidla jsou v pořádku. Citovat
Martin Michálek Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Motor točí,čerpadlo taky běží. Všechno jde až ke vstřikům. Přes ty to dál nepustí. A na přístrojovce svítí kontrolka s klíčkem. Citovat
Martin Michálek Odesláno 4. srpen 2014 Autor Odesláno 4. srpen 2014 No právě,že druhý klíč k tomu není. Koupil jsem to s jedním. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.