Lukaydo 407 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Mám dotaz mam 407 1.6hdi rok 2006 bez fap,když je dojezd už jen 30km a pak jsou ---- čarky a ručička na nadrži je pod ryskou kolik tam je asi ještě litru a dojezd průměrnou spotřebu mam 4.8-5l nafty, Ptám se jen tak jestli to už někdo testoval . Citovat
vladosr Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 matematicky 1.5 L.....ak realne , vypni motor a vylej obsah nadrze....... na co to potrebujes vlastne skumat ...uz si mal davno dotankovat.... [upravil dne 1/8/14 19:05 od vladosr] Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 auto nemam dlouho a nevěděl jsem že to neukazuje až do nuly ale jen do 30km pak---- zrovna jsem jel na benzinku dotankovat když tam skočilo ---- u předchazejiciho auta seat jsem neměl možnost natankovat nikde nebyla benzinka a dojezd byl 0km a najel jsem ještě 20km pak už byla benzinka tak sem natankoval,peugeot to má zajímavé Citovat
chuck11 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 nadoraz byl nejezdil,abys nenasal případný hlen a bordel ze dna nádrže;) Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 Já vím to bylo jen abych věděl kdybych v zahraniči někde zabloudil večer atd a nevěděl kolik můžu bezpečně ještě najed kdybych už v nadrži moc neměl nebo kdybych tam chtel do nádrže nalit tec2000 a 15minut to nechat běžet musí tam byt malo nafty aby to mělo efekt (napojit to přimo na okruh bych se bál ) určitě nadoraz nejezdím,kdo ví co v te naftě je za bordel někdy i u lepšich pump. Citovat
vladosr Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 PP v autach PSA sa neda porovnavat s WV ....tam sa zobrazuje spotreba aj na volnobech .....tu ked klesne rychlost pod 30 ostava posledny udaj.... ak to riesis kvoli pouzitiu tec2000 , bez samostatneho napojenie , tak kde sa ti maju usadit necistoty , ktore chces vlastne odstranit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.