Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Printuv Peugeot 406 kombi 3.0 V6 TS6

Recommended Posts

Odesláno

Ten čalouník je teda mistr... pěkně to udělal :) Ale moc vysoko to na zimu nemáš :D ale tak v Praze asi moc zimy nebude :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dneska jsem využil hezčího počasí a rozebral předek. Světla a mlhovky se rozeberou a rámeček se nastříká do černa. Maska se stříkne do černé matné stejně jako mřížka nárazníku. A potom se spojí lišty v předním nárazníku do jedné dlouhé a tím zmizí místo pro spz ta se bude vozit na rámečku.

post-35380-0-66853800-1422814240_thumb.j

post-35380-0-08906900-1422814243_thumb.j

Guest servisman
Odesláno

Pěkný , jen občas se stane že je změna počasí a jseš pak rád že to schováš. Tohle je ideál aspoň v garáži, kde nefouká .Jsem zvědav na výslednou práci,ale co se podívám tak člověka potěší jak si s tím hraješ.

Odesláno

Díky :) no garáž by byla ideál ale tam se zatím nedostanu :( Tak jsem tam včera aspon trochu poklidil abych mel kam po dnešku naskládat věci :) 

post-35380-0-29423400-1422815183_thumb.j

post-35380-0-60966200-1422815188_thumb.j

Odesláno

To jsem zvědav na výsledek... ale jinak pěkná garáž to bude ;) až bude hotová, takovou bych taky někdy chtěl :D

Odesláno

To bude ještě trvat než to hodím na auto ... zatím se v garáži peru s prodloužením lišty v nárazníku. Takže to nahodím až pak :) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...