Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, ani nebudu rikat ze o vikendu se chystame do zahranici, nicmene se mi posledni dobou zda / po vymene alternatoru / ze je auto liny, obcas se stane ze se rozjedu a nez to vytoci poradne otacky, tak je to doba, pedal na podlaze a stale stejna rychlost, obcas premuze preradit, ale nekdy ani to ne, neporadi nekdo kam kouknout co zkontrolovat. Servis uz asi nepripada v uvahu a auto musi zvladnout 2.5k km. Diky za rady

P.S. jeste jedna drobnost a to kdyz dam blinkr tak asi nejspis spatny kontakt protoze neblika, stalo se to tak ze pri odbocovani jsem drzel packu a volantem jsem zatocil na opacnou stranu, tak tam neco preskocilo a od te doby to blbne

Odesláno

diagnostika neni vsemohouci, ja jen jestli se s tim nekdo podobnym nesetkal, vim ze se takto blbe urcuje v cem je problem, nicmene jsem myslel ze bude dopocuceni, treba: \"mas zanesenej palivovej filtr\", nabo jakyho-ciho.

Odesláno

Neco podobneho sem tu resil.

Nenatankoval si spatnou naftu?

Me to netahlo taky tak se vymenil filtr koupila lahvicka na procisteni pal.soustavy ajezdilo se vesele dal

Odesláno

tipnu tě na zasviněnej ventil ovládání turba. Stalo se mi to taky, po pročištění jelo jak z praku. Je vepředu na motoru. Zkus mu udělat bypas propojením hadiček, kldyž pojede, zajdi koupit nový. S opravou bych nelaboroval těsně před cestou. Každopádně ti to uláže diag v live datech, je nízkej plnící tlak.

V Tom blinkru jsi podle mě načal mechanismus automatického vracení páčky po srovnání kol.

Odesláno

tak to dneska jede do servisu, jsem automobilovej skoro panic, zarovka a gumy tak jeste mozna, ale co mi neni rovno po tom je mi ho.no. Pak dam info pro pripadne samouky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...