CoxTral Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Ahoj, ani nebudu rikat ze o vikendu se chystame do zahranici, nicmene se mi posledni dobou zda / po vymene alternatoru / ze je auto liny, obcas se stane ze se rozjedu a nez to vytoci poradne otacky, tak je to doba, pedal na podlaze a stale stejna rychlost, obcas premuze preradit, ale nekdy ani to ne, neporadi nekdo kam kouknout co zkontrolovat. Servis uz asi nepripada v uvahu a auto musi zvladnout 2.5k km. Diky za rady P.S. jeste jedna drobnost a to kdyz dam blinkr tak asi nejspis spatny kontakt protoze neblika, stalo se to tak ze pri odbocovani jsem drzel packu a volantem jsem zatocil na opacnou stranu, tak tam neco preskocilo a od te doby to blbne Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 tak asi diagnostiku by to sneslo? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 A dobrou pojištovnu.... Citovat
CoxTral Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 diagnostika neni vsemohouci, ja jen jestli se s tim nekdo podobnym nesetkal, vim ze se takto blbe urcuje v cem je problem, nicmene jsem myslel ze bude dopocuceni, treba: \"mas zanesenej palivovej filtr\", nabo jakyho-ciho. Citovat
brixtr Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Neco podobneho sem tu resil. Nenatankoval si spatnou naftu? Me to netahlo taky tak se vymenil filtr koupila lahvicka na procisteni pal.soustavy ajezdilo se vesele dal Citovat
CoxTral Odesláno 28. červenec 2014 Autor Odesláno 28. červenec 2014 pouze OMV nebo benzina a kdyz neni zbyti tak Schell, zadne No-Name, pred lety z donuceni jednou Pap oil, ale to je vyjimka, jak rikam 90% OMV Citovat
twoolf Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 tipnu tě na zasviněnej ventil ovládání turba. Stalo se mi to taky, po pročištění jelo jak z praku. Je vepředu na motoru. Zkus mu udělat bypas propojením hadiček, kldyž pojede, zajdi koupit nový. S opravou bych nelaboroval těsně před cestou. Každopádně ti to uláže diag v live datech, je nízkej plnící tlak. V Tom blinkru jsi podle mě načal mechanismus automatického vracení páčky po srovnání kol. Citovat
CoxTral Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 tak to dneska jede do servisu, jsem automobilovej skoro panic, zarovka a gumy tak jeste mozna, ale co mi neni rovno po tom je mi ho.no. Pak dam info pro pripadne samouky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.