Roman 1173 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Mám taky vůli u vnitřní kliky dveří řidiče,rozebral jsem to a zjistil že je prasklá pružinka.V Peugeotu mi bylo řečeno ze nejde vyměnit,nová klika stojí přes 500 kč. takže vrakáč to jistí :-) Tady máš něco k té výměně tlačítek a spárování co jsme si psali přes SZ Citovat
Luky.Sipak Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Ok díky, jedná se o ten klíč jak jsem ti posílal v sz? A nevíš zda se dá koupit pouze ta vrchní část s tlačítky?koukám že to tady docela žije tak velká chvála:super Citovat
Roman 1173 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Kup jen samotná tlačítka, zbytek poškozenejch vydloubni a dej nový Citovat
Luky.Sipak Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Tak postupem času zjišťuji co s čím je, teď jsem přišel na to že budíky jsou mizerně podsvícené, vnoci svítí jako když nesvítí, za šera nejni nic videt. Ovladání ventilace nesvítí vůbec, poradí někdo jak do čeho vlezt??? Citovat
Roman 1173 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Pravej čudlík na budíkách po nastartování držet(bez nastartování sním seřídíš hodiny) postupně se budou budíky rozsvěcovat nebo zhasínat,pokud ne tak žárovičky.Co myslíš za ovládání klimy?Pokud kulatý vypínač tak žárovka pokud ovládání topení(polohy klapek,ventilátor tak také žárovky). Citovat
Šalda Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Do palubky jsem u Parťáka ještě nelezl, ale aby jsi vyměnil žárovičku na podsvícení ventilace budeš muset oddělat ten šuflík na ovládacíma kolečkama, drží to na 2 torxy, potom ještě dole pod popelníkem jsou 2 torxy a moc Tě nepotěším, ale budeš muset oddělat i celej středovej tunel, bez toho to nevytáhneš celý ven, abys vyměnil tu žárovičku, jinak je na výměnu žárovičky strašně mizernej přístup, já to dělal už 2x a pěkně sem u toho nadával. S tím podsvícením budíků si nejsu jistej, ale myslím že mají reostat ( či tak nějak) , jedním tím tlačítkem co čouhá přímo z budíků ven se mění jas podsvícení, a nebo se mění jas podsvícení u ovládání sklápění světel, vlevo dole od volantu. Citovat
Roman 1173 Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 S tím čudlíkem v budíkách si sem jistej před 20 minutama jsem si cestou z odpolední přidával jas a Šalda má pravdu že měnit žárovičky je pakárna už jsem to také absolvoval. Citovat
Luky.Sipak Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Jj kolečka klapek a ventilátoru. A poradíš jak se do toho leze?Nerad bych to rozštípal víc než to je. Jo a může mi někdo napsat jakou baterku mám koupit do dálkáče? Nemám ho u sebe a chtěl bych ho koupit. Mám Parťáka 2001, klíč má 2 kulaté tlačítka, s tím že jedno je větší a jedno menší. Díky Citovat
Šalda Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 To rozdělání středovýho panelu jsem Ti už popsal, a tu baterku bys tam měl mít typ cr 1620 3V. Citovat
Luky.Sipak Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Ok díky, nějak mi to neukazuje zprávy a panel mám anglicky, kde se to dá přepnout? :-D měl jsem ho normálně cz:o Citovat
Luky.Sipak Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 U volantu nemám nastavování jasu. Myslel jsem že si mi pšál ten návod do zpráv, v mailu jak tak koukám se mi neukazujou všechny příspěvky :-\\ Citovat
Šalda Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Nevidíš tady můj včerejší příspěvek z 22:54? Citovat
Roman 1173 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 http://www.citroen-club.cz/forum-tema/vymena-zarovek-v-pristrojovce-28723 koukni sem Citovat
Luky.Sipak Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 21:54 tu mám, sem na mobilu tak sry Citovat
vladosr Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 podsvietenie pristrojovky sa nastavuje pravym gombikom cize pod otackomerom....drzis stisnuty sa zacne ztmavovat , pustis a zas stisnes zacne sa rozjasnovat.....musis mat nastartovane a zapnute svetla....ked mas len zapnuty klucik , tak nadstavujes hodiny.... ziarovky na ovladacom paneli kurenia som menil za led , svieti to velmi pekne , hlavne to zelene srafovanie....ale pozor su tam 4 ks....2 zo zadu , no prstom ich nevyberies ...pinzeta , alebo male klieste no a ked odpojis 3 bovdeni a rozoberies to cele ...predny panel sa len odisti a vytiahne spolu s gombikmi , tak som nasiel dnu dalsie 2 ziarovocky.....co ma konstrukcne dojalo....ked to mam von tak som chcel umyt a vycistit a nasiel som tam ziarovky , ktore som musel ist opatovne do obchodu zakupim za led .... Citovat
Luky.Sipak Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Tak klíček mi funguje, díky za návod párování, teď jen koupit skříňku klíče. Ještě kluci zadní znak (ne nápis) je jen nalepený nebo jsou pod nim dirky?? Je už pěkně hnusný tak bych ho úplně sloupnul, 5. dveře otvírám nahoru. [Edited on 31/7/14 18:46 by Luky.Sipak] Citovat
Šalda Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Bude jen nalepený, já tam žádnej znak ani při koupi auta neměl, tak jsem si tam dal novější znak lva. Citovat
Luky.Sipak Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Ok, tak i to podsvícení budíků jsem vyzkoušel, zvláštně řešené :-D rozšteloval jsem si to když jsem ho vez, tak jsem se pokoušel nastavit hodiny za jízdy a to tlačítko jsem mačkal :-D. Co se s tím ještě dá nastavovat?? Nějaké vychytávky??? :-D Citovat
Roman 1173 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Hodiny, nulování servisních intervalu. Zadní znak je nalepenej a jde blbě dolu, hlavně pak to lepidlo. Citovat
Luky.Sipak Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 A jak se nuluje ten interval? Svítí mi tam klíč. Spíše by mi zajímal návod co se jak dělá, jako jste mi psali s tím podsvícením a hodinami. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.