Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám taky vůli u vnitřní kliky dveří řidiče,rozebral jsem to a zjistil že je prasklá pružinka.V Peugeotu mi bylo řečeno ze nejde vyměnit,nová klika stojí přes 500 kč. takže vrakáč to jistí :-) Tady máš něco k té výměně tlačítek a spárování co jsme si psali přes SZ

Odesláno

Tak postupem času zjišťuji co s čím je, teď jsem přišel na to že budíky jsou mizerně podsvícené, vnoci svítí jako když nesvítí, za šera nejni nic videt. Ovladání ventilace nesvítí vůbec, poradí někdo jak do čeho vlezt???

Odesláno

Pravej čudlík na budíkách po nastartování držet(bez nastartování sním seřídíš hodiny) postupně se budou budíky rozsvěcovat nebo zhasínat,pokud ne tak žárovičky.Co myslíš za ovládání klimy?Pokud kulatý vypínač tak žárovka pokud ovládání topení(polohy klapek,ventilátor tak také žárovky).

Odesláno

Do palubky jsem u Parťáka ještě nelezl, ale aby jsi vyměnil žárovičku na podsvícení ventilace budeš muset oddělat ten šuflík na ovládacíma kolečkama, drží to na 2 torxy, potom ještě dole pod popelníkem jsou 2 torxy a moc Tě nepotěším, ale budeš muset oddělat i celej středovej tunel, bez toho to nevytáhneš celý ven, abys vyměnil tu žárovičku, jinak je na výměnu žárovičky strašně mizernej přístup, já to dělal už 2x a pěkně sem u toho nadával.

S tím podsvícením budíků si nejsu jistej, ale myslím že mají reostat ( či tak nějak) , jedním tím tlačítkem co čouhá přímo z budíků ven se mění jas podsvícení, a nebo se mění jas podsvícení u ovládání sklápění světel, vlevo dole od volantu.

Odesláno

Jj kolečka klapek a ventilátoru. A poradíš jak se do toho leze?Nerad bych to rozštípal víc než to je. Jo a může mi někdo napsat jakou baterku mám koupit do dálkáče? Nemám ho u sebe a chtěl bych ho koupit. Mám Parťáka 2001, klíč má 2 kulaté tlačítka, s tím že jedno je větší a jedno menší. Díky

Odesláno

podsvietenie pristrojovky sa nastavuje pravym gombikom cize pod otackomerom....drzis stisnuty sa zacne ztmavovat , pustis a zas stisnes zacne sa rozjasnovat.....musis mat nastartovane a zapnute svetla....ked mas len zapnuty klucik , tak nadstavujes hodiny....

ziarovky na ovladacom paneli kurenia som menil za led , svieti to velmi pekne , hlavne to zelene srafovanie....ale pozor su tam 4 ks....2 zo zadu , no prstom ich nevyberies ...pinzeta , alebo male klieste no a ked odpojis 3 bovdeni a rozoberies to cele ...predny panel sa len odisti a vytiahne spolu s gombikmi , tak som nasiel dnu dalsie 2 ziarovocky.....co ma konstrukcne dojalo....ked to mam von tak som chcel umyt a vycistit a nasiel som tam ziarovky , ktore som musel ist opatovne do obchodu zakupim za led ....

Odesláno

Tak klíček mi funguje, díky za návod párování, teď jen koupit skříňku klíče. Ještě kluci zadní znak (ne nápis) je jen nalepený nebo jsou pod nim dirky?? Je už pěkně hnusný tak bych ho úplně sloupnul, 5. dveře otvírám nahoru.

[Edited on 31/7/14 18:46 by Luky.Sipak]

Odesláno

Ok, tak i to podsvícení budíků jsem vyzkoušel, zvláštně řešené :-D rozšteloval jsem si to když jsem ho vez, tak jsem se pokoušel nastavit hodiny za jízdy a to tlačítko jsem mačkal :-D. Co se s tím ještě dá nastavovat?? Nějaké vychytávky??? :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...