virten Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Zdravim, na mym peugeotu 106 r.v 2001 mi už delší dobu blbnou budíky. Asi před 3/4 rokem jsem tu o tom zakládal forum ale potom to po zimě přešlo ale teď mám s nima další problém. Pořád se mi zasekávají ručičky a resetujou se mi hodiny, prostě se mi budíky jakoby restartujou při jízdě a spadnou mi obě ručičky a potom znovu naběhnou a takhle několikrát zasebou a dost často. A někdy mi dokonce se uplně vypnou, zhasnou a ručičky se zaseknou a nereagujou na nic, většinou pomáhá popácání na palubovku (takže tipuju někde špatný kontakt?), ale někdy do toho můžu třískat jak divej a stejně nenaskočej. Neměl někdo stejný problém a neví jak to vyřešit? Díky za každou radu Citovat
virten Odesláno 26. červenec 2014 Autor Odesláno 26. červenec 2014 A ještě jeden menší a né tak duležitej problém ohledně antény na rádio. Mám z rádia redukci na anténu ale prostě nenaladim rádio, takže si myslim že je nějakej problém s anténou na střeše, mám tam sice malinkou, ale stejně by to velký rádia mělo chytat ne? Citovat
P607Olda Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Budíky mají špatný kontakt - prostříknout konektory, případně najít špatný spoj. Anténa: propísknout ohmmetrem od čudlíku na střeše až k rádiu, zkontrolovat, zda nemá svod na kostru. A zkontrolovat, zda redukce má kontakt v rádiu (přes redukci napojit metr drátu - musí řádně hrát). [upravil dne 31.7.2014 21:23 od P607Olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.