yndezyt Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Dnes jsem u P306 2.0 zaregistroval problém, že jde trochu hůře - myšleno tak že musím vynaložit o něco větší sílu - otáčet volantem. To zaprvé, zadruhé do zvuku motoru se přimísil další, znatelné jakoby syčení, které je zvlášť slyšet při otevřených dveřích auta, jde jakoby zespodu někde od motoru. Ale pokud začnu otáčet volantem, tak přestane. Pokud pohyb volantu ustane, v jakékoli poloze, tak se syčení za půl vteřiny ozve znovu. Nevšiml jsem si že by z auta něco teklo. Máte někdo šajn o co by mohlo jít? Předpokládám něco kolem serva. [upravil dne 24.7.14 22:59 od yndezyt] Citovat
koblih69 Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Je to opravdu syčení? Není to spíš prokluzování řemenu, které přestane při zatížení servem? Citovat
yndezyt Odesláno 21. červenec 2014 Autor Odesláno 21. červenec 2014 Ne, pískání to určitě není, a není to závislé - aspoň pocitově - na otáčkách motoru. Citovat
koblih69 Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Pak jediné co mě napadá je nějaká netěsnost v sání (třeba podtlakové hadice). Při manévrování volantem se motor zatíží a vzrostou otáčky což změní poměry v sání. Případně nějaká netěsnost pružného dílu výfuku. Citovat
yndezyt Odesláno 21. červenec 2014 Autor Odesláno 21. červenec 2014 Pokud myslíš olej serva, tak nádržka je plná akorát, mezi min a max. Citovat
yndezyt Odesláno 21. červenec 2014 Autor Odesláno 21. červenec 2014 To sání, možná ano, protože mi přijde že za jízdy, byť pomalé, to ustoupí, i když to možná jen zaniká v hluku motoru. Každopádně to půjde do servisu na kontrolu, tak se uvidí. Citovat
yndezyt Odesláno 24. červenec 2014 Autor Odesláno 24. červenec 2014 Tak pravděpodobná příčina závady odhalena. Dole pod autem, v místě pod motorem v jeho nejnižším bodu nad vozovkou vede železná (snad) trubička, prý od serva. Věděl jsem že je zploštělá už dřív, ale teď už se asi nějakým kontaktem se zemí hodně skřípla, takže prý čerpadlo serva tlakuje hodně proti odporu který spláclá trubka klade. Pro ilustraci zkusím přidat fotky. Zajímalo by mne jestli trubička je takto vedená z výroby, a dá se to rozříznout a navařit? Samozřejmě bych pak byl raději aby trubička vedla ne pod tou hranou motoru ale trochu vedle kde by to nemělo být tak exponované odspodu. [upravil dne 24.7.14 22:59 od yndezyt] Citovat
yndezyt Odesláno 20. srpen 2014 Autor Odesláno 20. srpen 2014 Opraveno, bylo to tím. Zploštěnlá trubička je navařena v tom kousku nová. Práce, materiál, olej - celkem za 1300,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.