Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Protože a poněvadž bude přítomen místní hospodský gril, já ač grillmistr, vzdám se tentokrát svých aktivit a nechám se byť za patřičný poplatek místním mistrem kuchařem pohostit ;) (no chápej to tak, že všude kam přijedu musím něco grilovat a tentokrát si rád zaplatím za to, že grilovat nebudu a budu jen konzumovat a věnovat se nezřízenému obžerství a životu bohémskému ;) )

Odesláno

No jen aby jsi pak nelitoval. Ono dělat pět i čtyři vymazlená masíčka je něco jiného než když potřebuješ nasytit 100 lidí. Já to znám a proto raději sám.

Odesláno

kruci, minimaxo, koukej se grillremasterovat, konecne budu na sraze, kde budes ty a neochutnam tve vyhlasene kulinarske speciality? tak to me mrzi....

Jinak, MotoMoto, se mnou zas muzes pocitat, vezmu do zasoby klidne uhli ci podpalovac...

Odesláno

Já doufal, že nezklameš. A protože budeš mít jako organizátor jiné starosti, tak se postarám a zvu Tě a Adélku také. vše zařídím.

Odesláno

dekujeme :)

ale neboj, to nejak zvladneme :)

urcite tam bude nekdo, kdo mi pomuze a zastoupi :), treba pri registraci. Ale verim, ze v patek vecer uz budeme vsichni :D

Odesláno

Já už jsem svůj palec otiskl v přihlašovadle. Rád vypomůžu materiálně či jak bude potřeba. Info sem nebo SZ.:papa

Guest Scratch
Odesláno

domluvte se s Moto Moto, ja to proste nebudu stihat vse asi resit,

vzdy nekdo veze gril, nekdo nejaky trisky na podpal, nekdo uhli, chleba (ale kdo ho jedl minule, ze?) no a maso pro sebe pripadne na ochutnavku ostatnim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...