Neon Odesláno 8. říjen 2005 Odesláno 8. říjen 2005 Prosiiim help... Víte někdo, jak se dostanu u peugeotu 405 k ovládání pozic větráku (jestli má foukat na sklo, nohy...). Patrně mi tam vypadlo nějaké táhlo. Vyndal jsem tu přední krytku a dál nevim a nerad bych něco urval.... díky Citovat
Neon Odesláno 8. říjen 2005 Autor Odesláno 8. říjen 2005 Takže středovou konzoli se mi už podařilo sundat. V čem je teď problém, že nevim, jak vyndat tu \"řídící jednotku\", nebo jak se tomu nadává - tu krabici s hejblatama - odšrouboval jsem šrouby, ale nic, je tam navolno, ale nejde vysunout.... Citovat
oddie Odesláno 8. říjen 2005 Odesláno 8. říjen 2005 Visí na těch táhlech. Takhle naslepo ti neporadím, ale mám jednu vyndanou v garáži, jestli se chcceš podívat jak vypadá, třeba nad vyndanou na něco přijdeš, když ji uvidíš venku. Citovat
Neon Odesláno 9. říjen 2005 Autor Odesláno 9. říjen 2005 No určitě - to by bylo supr. Tak já Ti večer, nebo zejtra zavolám a domluvil bych se s tebou, kdsy budeš mít čas - já bych měl v úterý dopolodne, nebo středa odp. Ale každopádně mi to snad pomůže tak bych se stavil. Citovat
Neon Odesláno 14. říjen 2005 Autor Odesláno 14. říjen 2005 Oddie: Tak hotovo, nakonec se to povedlo! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.