Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím asi týden pozoruji takový drnčivý zvuk kov na kov motor 1,6 16 benzín,když je auto studené ale když se zahřeje je úplný klid.Dělá to cca 5 minut a potom je ticho.Hlavně když přeřazuji,pokud jede auto pod plynem je ticho.Dnes jsem byl v servise a řekli mi že to asi dělá kryt katalyzátoru,ale proč to nedělá pořád a dělá to jen když je auto studené.Rozvody měněné před cca měsícem,první a druhý díl výfuku na jaře.Moc děkuji za tipy.

[upravil dne 21.7.2014 13:53 od reniha]

Odesláno

Tak zrovna ten samý problém teď budu řešit u naší 308. Při rozjezdech je slyšet klepání. Úplně jsem se zhrozil, když jsem to dnes slyšel poprvé, ale naštěstí je to jen ten dekl, co kryje KAT a turbo. Pravděpodobně bude stačit přitažení a bude to OK.

Proč to klepe u nás mi je jasný. Vyšší vibrace při rozjezdu :myslim Možná to bude u tebe stejný :nevim

Odesláno

Taky mi řekli v servise že to může dělat kryt katalyzátoru,je prý jenom přibodovaný a asi to odhnilo a teď to drnčí ale když je to zahřáté je klid.Tak nevím

Odesláno

Tak to není problím se na to podívat a hned by jsi viděl kde je závada.Nevím zda by šel znovu přibodovat či nějak přichytit, ale už zde někdo psal že mu ten kryt upadl celý.

Odesláno

je potrebné vystopovať odkiaľ presne ten zvuk vychádza, mohol by to byť banálny kryt katalyzátoru, ale drčanie za studena, ktoré po zahriatí prestane môže kľudne spôsobovať aj hociktoré ložisko (kladky, alternátor, kompresor a podobne)

[upravil dne 22/7/14 11:53 od 307rg]

Odesláno

No právě jestli to nemůže být někde od rozvodů,ty jsem nechal měnit před třemi měsíci.No budu muset zajet tam kde mi to dělali a říct co to dělá.Díky za odpovědi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...