Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar. Mám problém,akorát jsem chtěl s rodinou vyrazit domu ze slovenska,vlezu do do auta,nastartuju,vytocim kola a prask. Přední kolo sedí,tak že asi pruzina.

Stojím v Žarnovici a potřeboval bych nějakej servis a samo i díly,což bude asi dnes .

nadlidský úkol. Mám 406 2.0 HDI r.v. 2000. Za případné tipy předem děkuji.

Odesláno

Sundej kolo a podívej se jak to vypadá, pokud je pružina prasklá šikovně tak by se mohl dát postahovat SK páskami. Jinak v ČR je v něděli v AK otevřeno, nevím jak na SK, ale aspoň někde by mohlo být :myslim

Odesláno

Mám v ruce jednu otáčku tý pružiny :-( teď zrovna pátrám po dílech,jediné AK otevřené dnes je v Bratislavě,tak tam v osm zavolám.Teď už jen sehnat servis co se s tím bude zabejvat.Když né dnes tak alspoň hned zítra ráno.No představa,že to rupne cestou,když jedu celou cestu po dálnici nic moc.Platí naše slevy i zde na SR? Aby na mě nekoukal co to po něm chci:)

Odesláno

Zavolej si do Bratislavy a objednej pružinu do nejbližšího Kelly a zítra ráno si to tam vyzvedneš. S pružinou už nějaký servis ukecáš. Slevy platí a pružiny bys měl měnit obě... nicméně důvod proč praskla bude asi špatné horní uložení, takže to budeš muset asi řešit taky.

Odesláno

No tak jsem to zvedl a prolezl a je třeba i tlumič,tak zítra bych měl mít k dispozici jinej i s pružinou,sice jetej ale na tu cestu domu postačí.

Paradox je že výmněna byla v plánu na srpen.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...