Harlley Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Zdar. Mám problém,akorát jsem chtěl s rodinou vyrazit domu ze slovenska,vlezu do do auta,nastartuju,vytocim kola a prask. Přední kolo sedí,tak že asi pruzina. Stojím v Žarnovici a potřeboval bych nějakej servis a samo i díly,což bude asi dnes . nadlidský úkol. Mám 406 2.0 HDI r.v. 2000. Za případné tipy předem děkuji. Citovat
koblih69 Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Sundej kolo a podívej se jak to vypadá, pokud je pružina prasklá šikovně tak by se mohl dát postahovat SK páskami. Jinak v ČR je v něděli v AK otevřeno, nevím jak na SK, ale aspoň někde by mohlo být Citovat
Harlley Odesláno 20. červenec 2014 Autor Odesláno 20. červenec 2014 Mám v ruce jednu otáčku tý pružiny :-( teď zrovna pátrám po dílech,jediné AK otevřené dnes je v Bratislavě,tak tam v osm zavolám.Teď už jen sehnat servis co se s tím bude zabejvat.Když né dnes tak alspoň hned zítra ráno.No představa,že to rupne cestou,když jedu celou cestu po dálnici nic moc.Platí naše slevy i zde na SR? Aby na mě nekoukal co to po něm chci:) Citovat
koblih69 Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Zavolej si do Bratislavy a objednej pružinu do nejbližšího Kelly a zítra ráno si to tam vyzvedneš. S pružinou už nějaký servis ukecáš. Slevy platí a pružiny bys měl měnit obě... nicméně důvod proč praskla bude asi špatné horní uložení, takže to budeš muset asi řešit taky. Citovat
Harlley Odesláno 20. červenec 2014 Autor Odesláno 20. červenec 2014 JJ to je mi jasný. Ale teď se s tím potřebuju dostat domu a pak to udělat celý. Citovat
koblih69 Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Tak ještě můžeš vzít dva puky, podložit to a řešit to až doma. Citovat
Harlley Odesláno 20. červenec 2014 Autor Odesláno 20. červenec 2014 No tak jsem to zvedl a prolezl a je třeba i tlumič,tak zítra bych měl mít k dispozici jinej i s pružinou,sice jetej ale na tu cestu domu postačí. Paradox je že výmněna byla v plánu na srpen. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.