Bystričan Ivan Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Ahojte peugeoťáci. Pred chvíľou som písal príspevok, ten sa mi mojou \"múdrosťou\" vymazal, tak že začínam znova. S autíčkom so po skoro roku používania veľmi spokojný, je to výborný voz, len už má svoje muchy vzhľadom na odjazdené kilometre ( okolo 200.000 km ). To si myslím, že je normálne, že nemôže všetko pracovať na 100% a ešte aj večne. Mne by sa to však páčilo. Sú však niektoré veci, ktoré by som chcel aby fungovali: 1. nastavovanie vonkajších zrkadiel. Zrkadielka mi pri zamknutí aj odomknutí vozidla Diaľkovým ovládačom fungujú tak ako majú. Keď ich chcem však nastaviť pomocou ovládania na dverách tak nefungujú v žiadnom smere nastavovania 2. nefunguje ostrekovanie reflektorov - neviem čo môže byť 3. nefunguje klaksón 4. nedá sa mi vybrať zásobník na CD v meniči CD von, niekedy sa mi nedá prepnúť rádio na počúvanie CD, dokonca sa mi nedá ani CD z rádia vybrať von 5. najbeťárskejšie sú však náladové cúvacie senzory, ktoré pracujú naozaj podľa svojej nálady. Niekedy pri zapnutí zapalovania mi displej vypíše chybu cúvacích senzorov, inokedy nič nevypíše, lae pri zaradení spiatočky začne signalizovať pravý krajný a pravý stredný snímač prekážku, aj keď za vozidlom prekážka nie je, inokedy po zaradení spiatočky sami zapne na displeji silueta vozidla , ale ihneď po začatí pohybu do zadu znova pravé snímače signalizujú prekážku i keď je za vozidlom voľno. Dosť som toho napísal, dúfam že mi niekto pomôže radou a vlastnou skúsenosťou. Ináč som z autíčkom - AUTOBUSOM veľmi, ale naozaj veľmi spokojný. Dík, čakám na vaše povzbudzujúce rady. PS: ešte jedna vec - poistkové skrinky nezodpovedajú popisom v dokumentácii. Auto je ročník 2005 - koniec roka - v prevádzke od 2/2006 Dík:papa Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 1) spatny prepinac nebo smerove kolecko 2) funguji jen s hlavnimy svetly (ne automatem po startu) popripade pojistka, motorek - promerit vyskouset 3) to same jako bod 2 - pojistka, tlacitko, samotny klakson (mel by si mit 2 ton famfary) 4) neporadim ale asi se tam nekde neco zasekava uvnitr zasobniku 5) diag prozradi vic, obcas muze problem delat spina, prilepene mouchy na cidlech, nebo zazil sem pripad u neorigo ze byl otoceny obracene a vykazoval chyby taky Citovat
ferinko2 Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 1.Pod ovladacim kolieskom je stranový prepínač-asi porucha tam 5.Podd zadným nárazníkom na spolujazdcovej strane je konektor-raozpojiť vyčistiť.Mne to robilo,ked som mal nárazník dole po ťukačke a založil späť,to toho konektora špliecha voda. Citovat
Bystričan Ivan Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 Dík chlapci, len neviem čo je to koliečko, ja tam mám posuvný prepínač na jednu, alebo druhú stranu a na sklápanie a potom malý džojstik na stláčanie. Ostrekovač som skúšal so zapnutými svetlami páčkou pod volantom ( nie na automatické zapnutie pri dennom svietení ) [upravil dne 17/7/14 14:29 od Bystričan Ivan] Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 jj ten joystik nebo taky se tomu da rikat smerove kolecko je to kulate a ma 4 smery Citovat
xpetrix Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Dík chlapci, len neviem čo je to koliečko, ja tam mám posuvný prepínač na jednu, alebo druhú stranu a na sklápanie a potom malý džojstik na stláčanie. Ostrekovač som skúšal so zapnutými svetlami páčkou pod volantom ( nie na automatické zapnutie pri dennom svietení ) [upravil dne 17/7/14 14:29 od Bystričan Ivan] Mne strieka ostrekovac iba s nastartovanym motorom,zapnute zapalovanie mu nestaci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.